Odp: prowadza na boki
Panie a co ma miska olejowa do układu kierowniczego? A układ albo jest odpowietrzony, albo zapowietrzony. Zobacz czy wąs od serwa nie rozkręcił Ci się na wieloklinie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ jezdny » prowadza na boki
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panie a co ma miska olejowa do układu kierowniczego? A układ albo jest odpowietrzony, albo zapowietrzony. Zobacz czy wąs od serwa nie rozkręcił Ci się na wieloklinie.
właśnie też miałem pytać co ma miska do kierownicy? wymieniałeś olej w silniku a kierownica nie działa? dla mnie trochę dziwne
Miskę musiałem ściągnąć bo była pęknięta i trzeba było pospawać a możecie powiedzieć jak ten układ odpowietrzyć?
nie wiem czy w 303d jest tak samo jak w 323a ale jeśli tak to odkręcasz przewód po prawej stronie i czekasz aż się pojawi olej jak się pojawi to zakręcaj i gotowe ja tak w 323 ostatnio robiłem http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php … 03#p153103 a tu masz jak te przewody wyglądają tylko z tym że trójnik na przewodzie to już mój wymysł oryginalnie jest tam tylko łączka przewodów
W 303 jest inaczej
Lej ten olej
Zauważyłem że mam już wyrobiony wieloklin w wąsie pomoże ktoś co z tym fantem zrobić lub skąd można załatwić nowy wąs?
Nowy to tylko ze sklepu. Tam jest stożek podłóż pod nakrętkę podkładek i powinno się uszczelnić.
Zauważyłem że mam już wyrobiony wieloklin w wąsie img/smilies/hmm pomoże ktoś co z tym fantem zrobić lub skąd można załatwić nowy wąs?
Stary czy nowy typ wspomagania? Bo mam przedłużany wąs.
A czym się różni stary typ wspomagania od nowego?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ jezdny » prowadza na boki
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo