Temat: Powstanie strona forszaja
witam
Aby nasze forum mogło odwiedzić więcej ludzi postanowiłem zbudować stronę poświęconą maszynom tej marki , jest to jedyny sposób gdyż wyszukiwarki nie chcą indeksować for jako strony i nie można ich tam dodawać.
Mam nadzieję , że mi pomożecie. Znam tylko HTML i dlatego stworzenie tej strony będzie pracochłonne , narazie zrobiłem jedynie szablon (zarys wyglądu strony) potrzebne będzie logo (może ktoś się zdecyduje zrobić to podam wymiary , może zrobimy kilka i w głosowaniu wybierzemy najlepsze. Poza tym chciałbym abyście pisali co ma być na stronie.
Ja myślałem np. o umieszczeniu fotek maszyn wraz z krótkim opisem , galeri naszych maszyn , jakieś nowości nie koniecznie związane z fortschrittem. Może wśród Was są ludzie obdarzeni talentem pisarskim (jak tatamarty opisik kombajnu jest kul) to zachęcam do współpracy. Osoby które zdecydują się mi pomagać uzyskają pełny dostęp do zarządzania stroną.
Oto adrest naszej strony http://www.fortschritt323.republika.pl
musiałem dodać 323 bo nazwa fortschritt była zajęta
to chyba tyle jak coś mi się przypomni to napiszę
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty