1

Temat: KUPIE SILNIK Ifa 4 !

kupię silnik do forszaja ! najlepiej okolice Lubuskiego / Dolnoslaskiego

2

Odp: KUPIE SILNIK Ifa 4 !

A co sie ze starym stało?????
może zaraz 6VD wstawić big_smile

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

3 Ostatnio edytowany przez artureekk (2015-10-23 13:21:43)

a musi być sprawny????????????
mam 2 sztyki kompletne tylko ze do remonty jeden się rozszelnił i trzeba go rozebrać by uszczelnić bo olej leci wszystkimi szparami zwłaszcza pod cylindrami był w kombajnie i tak zaolejony  to nie bardzo  a drugi był całkowicie sprawny tylko stoi ze 4 lata a może dłużej i na pewno trzeba go rozebrać by sprawdzić gładzie.
dlatego jako nie sprawne.
obydwa miały ciśnienie na wale
698 658894

4

najlepiej sprawny a jeśli nie sprawny to co do zrobienia ? kupiłem forszaja z przodem bez silnika, a że dałem za wszystko tj rama chłodnice zaczepy wszystko itp 1000zł z papierami odremontowałem to teraz szukam silnika smile

5

mówicie żeby pchać ten 6 garowy? big_smile

6 Ostatnio edytowany przez artureekk (2015-10-23 14:08:12)

absolutnie przecie za daleko he he he turbo do 4 garów dac  też jest super do rego jeszcze takie cos i jest git     http://olx.pl/oferta/agregat-uprawowo-s … 9HxVN.html

7

kape14 napisał/a:

najlepiej sprawny a jeśli nie sprawny to co do zrobienia ? kupiłem forszaja z przodem bez silnika, a że dałem za wszystko tj rama chłodnice zaczepy wszystko itp 1000zł z papierami odremontowałem to teraz szukam silnika smile

to głupi sprzedawał, bo na złomie wiecej dostałby

Rolnik z powołania:-)

8

dużo nie stracił, bo u nas złom tak poszedł w dół że szok. PO 30gr za gruby...

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

9

w dodatku porobione mam w nim wszystkie uszczelki brak luzów na napędach jestem po malowaniu wrzuce fotki ale nie tutaj tylko w innym temacie w zakup ciągnika smile czekam na inne oferty tych silnikow smile