Temat: KUPIE SILNIK Ifa 4 !
kupię silnik do forszaja ! najlepiej okolice Lubuskiego / Dolnoslaskiego
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » KUPIE SILNIK Ifa 4 !
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kupię silnik do forszaja ! najlepiej okolice Lubuskiego / Dolnoslaskiego
A co sie ze starym stało?????
może zaraz 6VD wstawić
a musi być sprawny????????????
mam 2 sztyki kompletne tylko ze do remonty jeden się rozszelnił i trzeba go rozebrać by uszczelnić bo olej leci wszystkimi szparami zwłaszcza pod cylindrami był w kombajnie i tak zaolejony to nie bardzo a drugi był całkowicie sprawny tylko stoi ze 4 lata a może dłużej i na pewno trzeba go rozebrać by sprawdzić gładzie.
dlatego jako nie sprawne.
obydwa miały ciśnienie na wale
698 658894
najlepiej sprawny a jeśli nie sprawny to co do zrobienia ? kupiłem forszaja z przodem bez silnika, a że dałem za wszystko tj rama chłodnice zaczepy wszystko itp 1000zł z papierami odremontowałem to teraz szukam silnika
mówicie żeby pchać ten 6 garowy?
absolutnie przecie za daleko he he he turbo do 4 garów dac też jest super do rego jeszcze takie cos i jest git http://olx.pl/oferta/agregat-uprawowo-s … 9HxVN.html
najlepiej sprawny a jeśli nie sprawny to co do zrobienia ? kupiłem forszaja z przodem bez silnika, a że dałem za wszystko tj rama chłodnice zaczepy wszystko itp 1000zł z papierami odremontowałem to teraz szukam silnika
to głupi sprzedawał, bo na złomie wiecej dostałby
dużo nie stracił, bo u nas złom tak poszedł w dół że szok. PO 30gr za gruby...
w dodatku porobione mam w nim wszystkie uszczelki brak luzów na napędach jestem po malowaniu wrzuce fotki ale nie tutaj tylko w innym temacie w zakup ciągnika czekam na inne oferty tych silnikow
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » KUPIE SILNIK Ifa 4 !
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo