Odp: Dopłaty 2015-2020
U MNIE CISZA ! już po wyborach ,
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U MNIE CISZA ! już po wyborach ,
Mi też wczoraj jakby 1/3 dopłat wpłynęła na konto.....
Ja dostałem tą zaliczkę w połowie października
Dostałem zaliczkę 27-ego ale raczej to miej jak 50% decyzja RŚ już 6 tygodni ale kasy brak.
to tez jakby 1/3 dopłat ... nie wiadomo co o takiego i żadnych powiastek ani nic
To jest 30% dopłat.Coś tam kiedyś w Agrobiznesie było, że ze względu na suszę dadzą każdemu wcześniej "zapomogę"
U mnie wpłyneła 1/3 jpo i nw plus posusza całe 305 ojro
My za suszę dostaliśmy 3000 zł
u mnie brak dopłat... może na raz dadza i bede zadowolony, nie lubie na raty dostawać
Powiem wam ciekawoskę ... rodzice pojechali dziś do Agencji i pytają się o tą zaliczkę i tak została przekazana państwu zaliczka w wysokości 50% a matula że jak a gdzie reszta a odpowiedz taka że tylko są dopłaty krajowe czyli 451zł do ha czy jakoś tak więc szkoda słów
No a gdzie reszta? Mam gazetkę gdzie są podane wysokości dopłat i istnieje coś takiego, jak dopłata dodatkowa w kwocie 100ileś tam złotych... wie ktoś o co chodzi.?
reszty nie będzie Uni nie stać ... a państwo się na nas wypnie pewnie za rok albo 2 bo powiedzą że pieniędzy brak
Czyli JPO będzie a za zazielenienie i np młodego rolnika już nie będzie tych dopłat? Jeżeli tak to niech w pizdu się rozpadnie ta cała unia i zostaną prawdziwi rolnicy, a słupy miastowe pójdą się paść....Może wtedy spokój będzie....
grzegorz masz racje przez te cholerne słupy ani nie wydzierżawisz ani nie kupisz ziemi zero szans na rozwuj normalny
mam takie pytanie czy mozna brac dopłaty za uprawy na działkach budowlanych?
Hmmm ja działkę odrolnioną nie zabudowaną a obsianą bym zgłosił.
bo moge wziasc 5 ha ale gosciu zrobił budowlanke i sie zastanawiam, jutro jade obejrzec
na 99,9% można
1 wiem ze kiedys rodzice brali do tej na której stoi dom, ale teraz jest mało trawy, maszyny robią swoje.
2 kupiłem działke do najblizszych zabudowań 1,5km podczas czytania aktu notarialnego dowiedziałem zie ze w planie zagospodarowania to budowlanka
mam takie pytanie czy mozna brac dopłaty za uprawy na działkach budowlanych?
Ja biorę, mam ze 2ha,a przemysłowej ok 3 ha.
aha, jade to zaraz obejrzec , 5 km odemnie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo