androl napisał/a:No cóż, PiotrK martwi się o nasze IQ, trochę to smutne nawet dla kogoś kto już szóstą dychę pędzi ...
Przecież to nie ma kompletnie żadnego znaczenia jakie kto ma IQ i którą dychę już pędzi :nie_wiem: Chodziło mi o to, ze sam wyraz "Fortschritt" jest dość trudny do napisania, a w dobie powszechnej miniaturyzacji i wszechobecnych autokorektorów, prawidłowe jego napisanie może być dodatkowo utrudnione. Sam wiem to dobrze po sobie Zresztą nie ma co zakłamywać rzeczywistości, wystarczy spojrzeć na różnego rodzaju ogłoszenia, gdzie widać jak ludzie potrafią to napisać. No ale mniejsza z tym....
Jeśli chodzi o ten adres to faktycznie, zorak ma rację. Ja chciałem po roku zrezygnować z jednej domeny, ale może jednak lepiej będzie pozostać przy obu tych nazwach. Jak ktoś ma jakąś inną propozycję, to proszę tu pisać.
Pozostaje jeszcze kwestia silnika forum? Jaki najlepszy? Pozostajemy przy tym co jest czy przechodzimy na jakiś bardziej popularny typu PhpBB, MyBB? Ma ktoś z tym jakieś doświadczenia?
www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl - Raj dla stóp
Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal
Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.
Piszę poprawnie po polsku.