4,841 Ostatnio edytowany przez zorak (2016-01-11 15:12:57)

Odp: GG FORUMOWE

jak wspomniałem to nie jest rozwiązanie problemu tylko go omijamy i nie wszędzie to może działać, porządki musi zrobić admin serwera.

gg 5118068

4,842

ale różnica!

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

4,843

Ursus 12 nie chce zapalić tzn kręcić. Wciskam guzik a kontrolka od ładowania gaśnie a rozrusznik nie kręci .. Akumulatory dobre, przełącznik 12/24 Nowy, kable posprawdzane... Gdzie szukać przyczyny? Gdzie może zabierać prąd?

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

4,844

Klemy

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

4,845

Nowe

+33 / -0 (chyba wink)

4,846

Może trybek rozrusznika się zaciął Mam kiepski wieniec w 323 i czasem tak się zrobi.

4,847

Włącznik masy też ak miałem ostatnio po załączeniu prądu kontrolki świecą a ciagnk nie pali szukamy i dalej nic dopiero wymiana wyłacznika pomogło ,a stary chyba coś słabo stykał

4,848

A Tam jest czujnik że na biegu nie zapalisz ? A dymku nigdzie  nie było ?

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

4,849

Nie było dymu nie... Po prostu było robione i postawiłem go i było ok.. Wsiadłem ostatnio a tu nic nie reaguje . Czujnika nie ma:)  Wczoraj jak próbowałem odpalić to jak wcisnalem guzik to trochę wałem ruszył a potem żadnej reakcji. Dziś zobaczę ten rozrusznik a jak co to na zaciag wezmę bo trzeba robić...

+33 / -0 (chyba wink)

4,850

A masz płomieniówkę?

4,851

Nic z tych rzeczy:)

+33 / -0 (chyba wink)

4,852

obróć lekko wieniec przez to male okienko z półzęba i zobacz czy odpali

4,853

Też i tym pomyślałem żeby ruszyć wiencem.. zaraz pójdę i zobaczę smile

+33 / -0 (chyba wink)

4,854

Szczotki i nic więcej. A jak już go rozbebeszysz to tulejki mu możesz powymieniać i natrzec lekko smarem grafitowym...

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

4,855

Rozrusznik szybkoobrotowy nie zuzyty... Co do czego ... Jeden kabel ominalem i nie zauważyłem co idzie że stacyjki do przełącznika a on nadpalony był w środku i nie łączyło.. Potem zauważyłem że w tym miejscu już go brało bo topil się..

+33 / -0 (chyba wink)

4,856

Jak nie odpala dalej to sprawdź  prądy tj wciśnij starter i sprawdzaj napięcie miernikiem po kolei na aku  starterze przełączniku i rozruszniku. Sprawdź czy na krótko  (na zwarcie) zakręci

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

4,857

Już wszystko ok mam kupiony Nowy kabel jutro zamontuje smile Jedna mała rzecz a tyle psuje nerwów smile

+33 / -0 (chyba wink)

4,858

Chłopaki potrzebuję pomocy a raczej moja Madzia , jedzie na jakiś projekt w niedzielę do niemiec i potrzebuje głosów na ich projekt logo niebieskiego drzewa w kółku , jak byście mogli to kliknąć to będę wdzięczny wink  http://testy.drugikot.pl/erasmus/?p=3390

4,859

Już głos oddany smile Powodzenia na wyjeździe.

4,860 Ostatnio edytowany przez sławek77 (2016-01-13 19:37:54)

Ja też zagłosowałem smile