Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Humor » Dowcipy
Dobrze ciągnie
https://www.youtube.com/watch?v=vuzz5rqfJ3g
<a href=http://zapodaj.net/b5f0be4f7aa72.jpg.html>IMGP4758.JPG</a>
Oto mój wczorajszy zakup, ZT 323 do niewielkich poprawek.
niemiec jak sprzedawał to płakał....
:wow: wszystko co grubsze chociaż jest ?
No i dowcip dorzucę
źle się u nas dzieje, nawet Wisła wypier...... z Polski.
To co najważniejsze w tej chwili dla mnie to jest.
no i najważniejsze ze jest to co potrzebne a resztę się doklepie
Tomek chyba żartujesz przecież to na części a nie do złożenia
Jak Marek się rozpędzi to kolejny w stajni będzie...
Grzesiek oj tam oj tam dla chcącego nic trudnego
Kolega z forum zabrał skrzynię, inny sprzęgło, trzeci wieszaki, admin wybieraki i siłownik pneumatyczny, ktoś tam koła, inny kabinę, a dla mnie ochłap został, ale jak to mówią: Kto zjada ostatki...
Jak komuś coś brakuje to się podzielę.
Szczerze mówiąc to ja myślałem że Marek podkopał się do złotego pociągu, bo oprócz złota naziści mogli tam ukryć swoją najnowszą technologię
na wiosnę odpali nową wunderwafe fortsch-xxx i wszystkie jelenie oraz inna czerwono-niebieska swołocz padnie na zawał tłoka
Wygląda jak po podziale majątku.
A historia jest taka, że w mojej gilotynie trzeba było dokonać kilku poprawek. Rozwaliła się zwrotnica przedniego napędu i uczciwie wyrzygała krzyżaki z wszystkimi manelami na zewnętrzny, tak, że można było ciągnikiem pracować, ale bez przedniego napędu. Jesienią zeszłego roku rozsypał się zaczep hitch i trzeba go odnowić. Podobnie rama, która jest do regeneracji lub wymiany. Silnik wymaga wsparcia, a tu głowice w stanie idealnym. No i jeszcze kilka innych maneli, które zostaną na szybko adoptowane. Coś tam zbyrcy w mojej gilotynie prawa zwolnica, to się wymieni i po to się kupuje takie klamoty żeby było szybko i sprawnie.
Trochę klamotów mogę sprzedać za niewielkie pieniądze, bo zupy dzieciom z nich nie ugotuję, ale interesują mnie tylko poważne oferty.
Lewe ramie podnośnika które jeszcze jest, na sprzedaż ? w 303 lada moment sworzeń mi wyjdzie dołem oczka.
Jasne, a jak by trzeba było to i drugi też by się znalazł tylko niekompletny.
teściowa do zięcia
- nie obchodzi mnie z kim i jak to załatwisz, ale po śmierci mam być pochowana na wawelu
zięć na drugi dzień wraca z pracy i od razu w progu do teściowej
- nie obchodzi mnie z kim i jak to mama załatwi , ale na czwartek mama ma być gotowa
hehe już to slyszalem ale jest to dobre +
Forum Fortschritt i IFA » Humor » Dowcipy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo