5,041

Odp: GG FORUMOWE

no z rogrzaniem jej nie będzie problemu wink ale własnie z ta folią jest temat czyli moze tak sie zdarzyć że wszystko szlak trafi co posiane ?

Nie ma to jak FORTSCHRITT

5,042

Jej jak te nasiona i robota takie cenne to co za problem. Można przecież wstawić jakiś grzejnik elektryczny, włącznik czasowy, piecyk gazowy, po 6 zniczy na m2,  jak ma tego hektar to nagrzewnice na olej opałowy......

5,043

najlepiej nagrzewnica olejowa chyba ze folia bardzo mała

5,044

hahahaha dzieki bardzo ja sie poważnie pytam bo sie nie znam na tych nasionkach i ogródkach a tu ze mnie jaja sobie robicie

5,045

tez sie nie znam ,ale ogólnie kobita sie pospieszyła o jakiś miesiąc...??

mdw

5,046

Mam prośbę do kolegi Pajeja. Mógłbyś zapytać na AF  gdzie jest skup zboża w okolicach kraśnika który płaci 580netto za pszenicę.? Kiedyś tam się logowałem ale to był szmat czasu temu, a teraz nie mogę się na starego maila zalogować.... post 1046

5,047

yokoslaw napisał/a:

tez sie nie znam ,ale ogólnie kobita sie pospieszyła o jakiś miesiąc...??

oo i można normalnie odpowiedzieć można dzieki yokoslaw

5,048

Można jeszcze jakąś farelkę pod tą przedłużkę z przełącznikiem podłączyć big_smile
Sorry ale już taki zemnie stary :crez: złośliwiec wink

5,049

Grzegorz89 napisał/a:

Mam prośbę do kolegi Pajeja. Mógłbyś zapytać na AF  gdzie jest skup zboża w okolicach kraśnika który płaci 580netto za pszenicę.? Kiedyś tam się logowałem ale to był szmat czasu temu, a teraz nie mogę się na starego maila zalogować.... post 1046

zapytam

Rolnik z powołania:-)

5,050

Ostatnio dowiedziałem się od pana który ma 40 letni staż na ifie i fortschritt ze traktory zt 303  miały hamulce z przodu ja mowie ze nie jak cos to 305 a on dalej swoje i nawet chciał mi sprzedać cylinderki do przodu ja mówię ze nie a on się upiera ze tak. jak to jest były hamulce w 303 czy nie były pan mówi ze ktos bębny wywalił jak to jest chciał bym konkretne wypowiedzi bo chcial bym udowodnić ten fakt jest

5,051

Pewnie że były. Przegrałeś, bo forum nasze olałeś lol big_smile: :stu:
Fakt że nie było ich dużo, ale tuż przed nastaniem 323 były 303 z przednimi hamulcami i rozmiarami opon i kół jak w 323. Koiedyś była taka fajna niemiecka stronka o 300-303 i tam wszystko było tylko od jakiegoś czasu nie mogę jej znaleźć, podobna była o E 512 i też się gdzieś zgubiła.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

5,052

Ja widziałem 1 bez

5,053

To był zt 305

5,054

ja w moim 303 tez nie mam z przodu hamulców

Rolnik z powołania:-)

5,055 Ostatnio edytowany przez marcin (2016-02-13 19:05:45)

Taki błąd mi sie pokazuje jakchce  usunąć wiadomośći na skrzynce  sobie poradzić Złe HTTP_REFERER. Próbowałeś się dostać do tej strony z nieznanego źródła. Jeśli problem nadal istnieje to upewnij się, że 'Base URL' jest poprawnie ustawiona w Admin/Opcje. Wszelkie problemy są opisane w dokumentacji punBB.

5,056

wróć kilka stron i przeczytaj co napisałem w #4834

gg 5118068

5,057

witam wszystkich po bardzo dlugiej przerwie melduje sie na forum spowrotem hehe

Fortschritt zt 423 a razy 2

5,058

witamy wiatmy i o wszystko pytamy, gdzie byłeś ? co robiłeś ?

5,059

Znalazł się nieobecny. Powiedz mi ino jak spisała się zbierająca?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

5,060

Michu, jak żyjesz?! smile

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)