Odp: GG FORUMOWE
no z rogrzaniem jej nie będzie problemu ale własnie z ta folią jest temat czyli moze tak sie zdarzyć że wszystko szlak trafi co posiane ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 251 252 253 254 255 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no z rogrzaniem jej nie będzie problemu ale własnie z ta folią jest temat czyli moze tak sie zdarzyć że wszystko szlak trafi co posiane ?
Jej jak te nasiona i robota takie cenne to co za problem. Można przecież wstawić jakiś grzejnik elektryczny, włącznik czasowy, piecyk gazowy, po 6 zniczy na m2, jak ma tego hektar to nagrzewnice na olej opałowy......
najlepiej nagrzewnica olejowa chyba ze folia bardzo mała
hahahaha dzieki bardzo ja sie poważnie pytam bo sie nie znam na tych nasionkach i ogródkach a tu ze mnie jaja sobie robicie
tez sie nie znam ,ale ogólnie kobita sie pospieszyła o jakiś miesiąc...??
Mam prośbę do kolegi Pajeja. Mógłbyś zapytać na AF gdzie jest skup zboża w okolicach kraśnika który płaci 580netto za pszenicę.? Kiedyś tam się logowałem ale to był szmat czasu temu, a teraz nie mogę się na starego maila zalogować.... post 1046
tez sie nie znam ,ale ogólnie kobita sie pospieszyła o jakiś miesiąc...??
oo i można normalnie odpowiedzieć można dzieki yokoslaw
Można jeszcze jakąś farelkę pod tą przedłużkę z przełącznikiem podłączyć
Sorry ale już taki zemnie stary :crez: złośliwiec
Mam prośbę do kolegi Pajeja. Mógłbyś zapytać na AF gdzie jest skup zboża w okolicach kraśnika który płaci 580netto za pszenicę.? Kiedyś tam się logowałem ale to był szmat czasu temu, a teraz nie mogę się na starego maila zalogować.... post 1046
zapytam
Ostatnio dowiedziałem się od pana który ma 40 letni staż na ifie i fortschritt ze traktory zt 303 miały hamulce z przodu ja mowie ze nie jak cos to 305 a on dalej swoje i nawet chciał mi sprzedać cylinderki do przodu ja mówię ze nie a on się upiera ze tak. jak to jest były hamulce w 303 czy nie były pan mówi ze ktos bębny wywalił jak to jest chciał bym konkretne wypowiedzi bo chcial bym udowodnić ten fakt jest
Pewnie że były. Przegrałeś, bo forum nasze olałeś
: :stu:
Fakt że nie było ich dużo, ale tuż przed nastaniem 323 były 303 z przednimi hamulcami i rozmiarami opon i kół jak w 323. Koiedyś była taka fajna niemiecka stronka o 300-303 i tam wszystko było tylko od jakiegoś czasu nie mogę jej znaleźć, podobna była o E 512 i też się gdzieś zgubiła.
Ja widziałem 1 bez
To był zt 305
ja w moim 303 tez nie mam z przodu hamulców
Taki błąd mi sie pokazuje jakchce usunąć wiadomośći na skrzynce sobie poradzić Złe HTTP_REFERER. Próbowałeś się dostać do tej strony z nieznanego źródła. Jeśli problem nadal istnieje to upewnij się, że 'Base URL' jest poprawnie ustawiona w Admin/Opcje. Wszelkie problemy są opisane w dokumentacji punBB.
wróć kilka stron i przeczytaj co napisałem w #4834
witam wszystkich po bardzo dlugiej przerwie melduje sie na forum spowrotem hehe
witamy wiatmy i o wszystko pytamy, gdzie byłeś ? co robiłeś ?
Znalazł się nieobecny. Powiedz mi ino jak spisała się zbierająca?
Michu, jak żyjesz?!
Strony Poprzednia 1 … 251 252 253 254 255 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo