Odp: GG FORUMOWE
Wojtek u nas też ostatnio ukradli new Hollanda i złamali go w pół na rowie i porzucili.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 255 256 257 258 259 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wojtek u nas też ostatnio ukradli new Hollanda i złamali go w pół na rowie i porzucili.
To wszystko to pikuś .... Policja jexdzi po gospodarstwach i informuje o tym fakcie i przestrzega że sprawcy są uzbrojeni i że jak zaczną kraśc a się zobaczy to zadzwonić na policje i grzecznie czekać .... masakra
No widzisz. W Stanach dwa razy pomyśli zanim ukradnie bo ranczer ze strzelby by mu głowę odstrzelił za samo wejście na obejście. Ale w Polsce zaraz gadanie ilu to by biegało po ulicach i zabijało kogo się da. Jakoś w Wawie broni nie mieli a ludzie bez głowy się znaleźli. Prawo mamy takie że można nas bezprawnie okradać, zabijać a jedyne co możemy zrobić to czekać aż jakiś nieudacznik z policji przyjedzie na ratunek i bedzie godzinę myślał co zrobić przestępcy, żeby nie przekroczyć uprawnień i nie ciągać się po sądach.
w mojej rodzinie był taki przypadek na początku lat 2000 że kupili nowego JD 6910 i nowy kombajn też JD. No i w nocy ujadanie psów, zapalają światło wychodza na balkon i patrzą a tam złodzieje się dobijają do garażu gdzie owe sprzęty stoją. A że w tej rodzinie każdy już od kołyski oswojony z bronią to każdy za dwururkę i ognia. Złodzieje w samochód i chodu. No więc oni w terenówkę i za nimi safari. Złodzieje im uciekli ale zbita szyba od samochodu była W czasach powojennych u nich była podobna sytuacja tyle że ktoś wyszedł w nocy na próg i oddał dwa strzały na ślepo w podwórze, rano okazało się że jeden leży a po kilku dniach zastał zatrzymany jeden z odszczelonym uchem... Jak się sam nie obronisz to nie licz na nikogo. Fakt że oni mają wszędzie plecy i to dobre
to moze https://www.militaria.pl/action_sport_g … ml?cat=121 jakby z takim wyskoczył i zacza strzelac hukowymi to złodziej chyba zwatpiłby
tu trzeba zmiany prawa i tylko ruch narodowy może to zmienić! !!
Można chyba posiadać broń palną ale niestety rozdzielnego ładowania (czarno prochową) .
a proch do niej dopiero po rejestracji na policji
Czarnoprochowiec jest bez zezwolenia a proch do niego jak ktoś umie to moment sam wysmaczy....
ku...a olx wprowadziło opłaty za ogłoszenia w dziale maszyny rolnicze i ciągniki...
w ciagnikach też ??
w samochodach płaciłem juz za dwa samochody
Ja wystawia płody rolne i pierdy z garażu i na razie nie wołają...
dobrze że pług już sprzedałem
ku...a olx wprowadziło opłaty za ogłoszenia w dziale maszyny rolnicze i ciągniki...
Do przewidzenia. Tak za free zaczynają wszyscy.
w ciagnikach też ??
w samochodach płaciłem juz za dwa samochody
ciągniki i maszyny...
to już dawno ... średnio jakieś 25 zł
Yoko a jak tam dzierżawa już coś wiesz czy musisz jeszcze czekać? Też chętnie bym przygarnal ziemi lecz wszystko ok 70-80km
A nie jest tak że w rolniczych to przy kwocie powyżej 10 tyś jest płatne? Jak ostatnio wystawiłem napęd od accorda za 500 zł to poszło za free
Yoko a jak tam dzierżawa już coś wiesz czy musisz jeszcze czekać? Też chętnie bym przygarnal ziemi lecz wszystko ok 70-80km
z ofertówkami cisza jeszcze, za tydzien mam ustny , ale tylko ja złozyłem 8 ha ugór juz 3 lata ale 7 z tego nadaje sie do uprawy
A nie jest tak że w rolniczych to przy kwocie powyżej 10 tyś jest płatne? Jak ostatnio wystawiłem napęd od accorda za 500 zł to poszło za free
laszek to pewnie było w kategori częsci ja mam części od samochodow i opony rolnicze powystawiane i też nie płaciłem
Strony Poprzednia 1 … 255 256 257 258 259 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo