Odp: Dopłaty 2015-2020
O cudzie Pański przyszła decyzja za ONW...
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi
+33 / -0 (chyba )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
O cudzie Pański przyszła decyzja za ONW...
tylko decyzją nie zapłacisz za nic....
U mnie cisza poza tym, że wnioski na 2016 już dali.
tylko decyzją nie zapłacisz za nic....
No niestety trzeba czekać aż laskiawie wyślą coś na konto ...
Ja dostałem pismo że ze względu na bardzo skomplikowany wniosek realizacja 01.04.2016. Co może byc skomplikowanego w ONW gdzie wystarczy ilość ha pomnożyć przez stawkę za hektar?
A ja dostałem pismo z geodezji o kontroli zleconej przez ARiMR, czyli dopłaty dopiero w czerwcu. A wniosek na 2016 już przyszedł
Jest bosko! Dobrze, że nawozy kupiłem bo na dopłaty prędko nie liczę Kumpel dostał wsio a ja pstro.
Kiedyś kochaliśmy ZSRR zawzięcie, oni nas zażarcie,
Teraz kochamy Brukselę tylko za pieniądze.
Ja dostałem pismo że ze względu na bardzo skomplikowany wniosek realizacja 01.04.2016. Co może byc skomplikowanego w ONW gdzie wystarczy ilość ha pomnożyć przez stawkę za hektar?
Kolega który bierze obszarową na 6 ha co roku tę samą dostał takie same pismo. Ale mówi, że tydzień temu dzwonił do arimr i pytał co z dopłatą.
wczoraj ojciec dostał decyzje cos ruszyło
Wymieniłem się z dwoma sąsiadami małymi działkami o podobnej powierzchni. Każdy złożył wniosek na wymienioną, żeby się czasem nie czepiali. Myślałem że ta zwłoka u mnie przez te wymiany. Sąsiedzi jednak część dopłat, decyzje i wnioski na przyszły rok dostali zgodnie z tymi naszymi wymianami. Mnie jedynego chyba się już nie będą czepiać i kiedyś tam zasilą mi konto.
może kredyt w BGŻ paribas ???? 450 do ha na 6 mieśięcy bez prowizji i śladowe odsetki ???? po żniwach oddać ? można na jakąś maszyne na szybko wykorzystać ???
u mnie tez dzisiaj decyzja...
a mi pierwszy wniosek przyszedł a dopłat nic oprócz zaliczki
może kredyt w BGŻ paribas ?
A może zanabyć w sklepie "wszystko po 6 złotych" kalkulator i nauczyć się gospodarzyć za swoje... Wziąć dupę w garść i zamiast liczyć na drapane, robić swoje, zarabiać i nie przejmować się tematami zastępczymi typu: Kiedy przyjdą dotacje? Przyjdą jak przyjdą, w terminie, czyli do 30 czerwca roku bieżącego.
Ja tak samo rozumuję jak MAREKPE.
No ale ja chcę już ! samochód zmienić, swoich ciężko wypracowanych pieniędzy szkoda na takie ekscesy
kredyt jak kredyt nie pierwszy nie ostatni na taki procent aby tylko dali bo jak pytałem rozpoznawczo z ciekawości to mój doradca aż steknoł że jestem 20 zainteresowany , mają więcej wiedzieć po 1 marca, tylko się zastanawiałem ??? też o aucie myślałem ?może Volkswagen Touareg (2002 - 2010) trochę takim śmigam kolegi bo stracił prawko za punkty , fajny zwierz,
brac kredyt na samochód... pozwólcie ze nie skomentuje bo takie słowa mi sie cisną ze sie obrazicie
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo