Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
ponoc nawet w 3 ratach beda
też dostałem te dziwne pismo z Agencji ze do kwietnia coś tam coś tam . bełkot urzędniczy.
no u mnie wychodzi że 3 raty są ??
też dostałem te dziwne pismo z Agencji ze do kwietnia coś tam coś tam . bełkot urzędniczy.
U mnie to coś tam coś tam do 25.05.2016 też dzisiaj przyszło. Po co oni w ogóle to wysyłają ,nie mają na co pieniędzy wydawać? Wkorw..ją tylko mnie tymi poleconymi.
u mnie to samo
ONW na koncie już kilka dni. Coś szybko...
A ja dostałem ze ; bełkot bełkot termin załatwienia sprawy dotyczącej przyznania płatności zostaje przedłużony do dnia 17 06 2016 kur....a jego mać .
Jaki jest ustawowy termin ? Do końca maja czy czerwca? Jak do konca czerwca to po wuj wysyłają takie pisma?
Ja dostałem pismo z dnia 26,02 o treść ,,termin załatwienia sprawy dotyczącej płatności zostaje przedłużony do dnia 29 kwietnia 2016 roku " ,a dzisiaj dostałem decyzje.Ciekawe kiedy wejdzie kasa?
No i ja dzisiaj też dostałem to durne pismo
Znajomy dostał że 30 czerwca resztę dopłat dostanie.
ja też dostałem że do 30.06 zaliczki też nie dostałem
U mnie też dziś przyszło, że odroczone do 29 kwietnia.
a ja dziś decyzję otrzymał !!! sie człowiek przyzwyczaił do tej kasy , ale po takim roku jak ubiegły to się przyda' choć ten nie lepiej pszenica 620 .12/5 białka pszenzyto 560 zyto p. 490-500, jeczmien500. rzepak 1450. taka propozycja na nowe zbiory ,dupy nie urywa.
Moj ojciec tez dostal dzis odroczenie.
U mnie dziś dwa odroczenia do 29 kwietnia przyszły
Wczoraj dostałem to odroczenie, a dziś przyszła decyzja.... Zakręceni...
To po znajomych patrząc po 3 dniach ,,teoretycznie'' powinieneś mieć kasę na koncie.
Decyzją przyszła 29.02 pieniądze były 02.03
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo