Odp: Dopłaty 2015-2020
Jeszcze jedno , nie ma żadnej wzmianki o rolnośrodowiskowych.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeszcze jedno , nie ma żadnej wzmianki o rolnośrodowiskowych.
Byłem dziś w agencji i znajomą co tam robi to mòwiła że rolnośrodowiskowe mają się ruszyć pod koniec kwietnia
tak najeżdżacie na pis a tego całego zamieszania narobił psl jakie wały szły w agencji to dopiero teraz wychodzi sumy idą w miliony.
ja w piątek dostałem odroczenie do końca kwietnia
ale te pisma po to zeby ludzie do agencji nie latali, kasa moze byc predzej
u mnie wczoraj doszło że odroczone do 30.06.2016 no ale moze uda sie wcześniej oby oby
do mnie przyszło z uwagi na skomplikowany charakter sprawy...do 29.kwietnia
wole pis bo bliżej prawej strony i tak nie kłamią w żywe oczy
Plują Ci w twarz a Ty się jeszcze z tego cieszysz .............
Plują Ci w twarz a Ty się jeszcze z tego cieszysz .............
tyle nienawiści ??? po co ??? za burdel sawickiego!!!! dostałem decyzje kiedyś i kasa dojdzie. żyłem kupa lat bez dopłat .
Nienawiść ?........... ja nie mam w swoim życiu takiego słowa , mogę czasami napisać jakiś sarkazm ale to na pewno nie nienawiść ! Też dostałem te pisemko i co z tego ? kasa przyjdzie i ma na to czas do czerwca , a obarczanie polityków ? to raczej firma informatyczna się nie popisała .......... i to nie tylko tu bo i cepik kuleje oraz wiele innych systemów w kraju jednak nie wszystko się da przewidzieć ............ A zrobienie komunikatu na pierwszej stroni armir w zeszłym tygodniu że jeśli PIS by rządziło wcześniej to dopłaty były by w grudniu to jest właśnie sianie nienawiści !!!!!!!!!!!! Bo jeśli by PO wygrało to system też by nie powstał na czas i tylko ludzie z firmy informatycznej nie podołali wyzwaniu !
A według mnie opóźnienie dopłat wiąże się z celowym osłabieniem złotówki do euro, zarobieniem na przewalutowaniu. Jeśli moje przeczucie się sprawdzi to w najbliższym okresie złotówka się umocni i
i dopłaty wszystkim przyjdą. Na spekulacjach walutowych przy tak ogromnych funduszach jakie są dopłaty unijne można nieźle zarobić. Bo przecież przeliczają w podstawie euro na ha więc kurs wypłat powinien być brany z dnia przelewu na konto rolnika. a nie jakiś tam ustalony. Ale to tylko moje zdanie.
30 września zawsze jest najlepszy kurs euro do zakupu
robert ma racje-ewidentnie chca zarobic na roznicy kursowej a te komunikaty to tylko bicie piany.warszawka zyje w innym swiecie a na wsi bywają tylko po głosy tak ci z prawa jak i z lewa i słusznie ktoś wyzej napisał ze kradli kradna i kraść bedą!
koseś to komuch i nic tego nie zmieni to pokolenie musi wymrzeć żeby był spokój,pewnie za komuny polizał dobrobytu i teraz im dziękuje jak potrafi,pewnie do KODu już należy bo już tak pisze jak te świnie.
Nie bardzo rozumiem co zarobić jak naliczane masz po kursie z bodajże 30ego września
Tomek1974 chyba, a raczej na pewno zagalopowałeś się ,nie powinieneś obrażać kolegi z forum.
Ojanusz nie wiesz, że Tomek 1974 wie lepiej. Przepraszam najlepiej
Ja dygam Tomek ze wsi możesz wyjechać ale wieś i tak w tobie zostanie! Przeginasz pałkę!
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty 2015-2020
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo