Odp: Kupno Poradźcie!
zdjęcia wieczorem ... bo do tej pory opijany ... chodził będzie ..

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Kupno Poradźcie!
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zdjęcia wieczorem ... bo do tej pory opijany ... chodził będzie ..
Bo go utopisz .......
Ciepła wódka z rana mniam mniam
Ładny, i środek ładnie wyczyszczony. Całkiem, całkiem maszynka.
Wiec tak szukaliśmy do 60tys ... standardowo nie wyszło trochę więcej trzeba było dac
opony tylne gość nam zmienił na nowe przód jest ok ma 8900mtg rocznik 2000 pneumatyka klima i zaczep oryginalny suwakowy plus kula z chochla do przyczepy ....
serwisowany był w listopadzie zeszłego roku ... ma wszystkie naklejki serwisowe ...
okaże się jak pójdzie do roboty mam nadzieje że wytrzyma starcie z tą przyczepą ....
Mniejszy gabarytowo od 1255XL ale cóż zobaczymy
Coś nie mogę edytowac postu hmmm
ładnie wyglada widac że nie złachany niech sie sprawuje
Fajny sprzęt, będzie pan zadowolony. Sam bym chętnie takiego przygarną.
Fajny sprzęcik! Szóstka pięknie mruczy! Nic tylko wio konia batem i w pole. Bezawaryjności!
Fajna maszyna. Jedno trzeba powiedzieć, że postawiłeś na komfort. Bo osiągi pewnie nie polepszą się. Ale w środku fajnie jest. Powiedz biegi wszystko w tej jednej dźwigni i półbiegi też? Wojtek jakbyś miał jakąś tabliczkę na zaczepie, to mógłbyś mi sczytać ile ma kg na tabliczce?
ok chcesz zdjęcie z case czy z JD ?? tabliczke ??
Wystarczy, że przeczytasz jakby było napisane na niej, ile ton można ciągnąć. Miałbym porównanie, bo nie wiem, czy u siebie nie zmienić, bo lichy się wydaje.
Ładny , miał jednego właściciela przed tobą ?
To u mnie tylko 8000kg... mało, myślę, że chyba trzeba zmienić... Dzięki.
mpopis mam pytanie
mianowicie wszystko w skrzyni działa ok ale dziś po 9 godzinach zaświeciła się kontrolka . od słabego ciśnienia w hydraulice czy czymś takim
https://www.google.pl/search?q=kontrolk … ifa5WTM%3A
dokładnie ta czerwona .... ale tylko na max obrotach na wolnych i tak do 2 tys obr wszystko ok co to ?? filtr ??
dodam ze jestem zdziwiony moca i werwą tego ciągnika
Lepiej się zbiera jak stary?
Na max obrotach filtr nie nadąża i puszcza przez zawór (bajpas ). Wymień filtr i po kłopocie .
też mi się tak wydaje ... być moze w tym case jest jakiś inny olej i mógł się zbełtac z tym co był w tamtym ??
najpierw wymień filtr ( puszka przy pompie). Co do oleju to powinien być hytran lub odpowiednik mccormicka lub newholanda. Najprawdopodobniej dobrze rozgrzałeś skrzynię i wypłukały się zanieczyszczenia i zaczął zatykać się filtr. Jeśli będziesz zmieniał olej to koniecznie wymień filtr siatkowy na dole skrzyni ( OKRĄGŁY DEKIEL PO PRAWEJ STRONIE PRZED MOSTEM)
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Kupno Poradźcie!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo