261

Odp: Dopłaty 2015-2020

dziś dyrektor ARiMR zielona góra potwierdził że problem w systemie to zaniedbanie poprzedników . i robią wszystko by dopłaty poszły jak najszybciej . w gadce konkretny gościu,  ale czuć zmiany bo chcą słuchać. pożyjemy zobaczymy jak to im wyjdzie.

Leszek   dla kolegów'

262

tak to dlaczego ojciec ma juz cecyzje a kasy trylko troche mu teraz wysłali? jaki problem w systemie jest w wysłaniu kilku tys wiecej?
nie chodzi tu o zaliczke tylko że na raty płaca

Rolnik z powołania:-)

263

białkowe ich trzyma bo to one w nowym systemie komputerowym kłopotem.  tak tłumaczył.

Leszek   dla kolegów'

264

Sarast w wała nas robią .Wniosek wstępnie wypełniony dostałem na początku lutego ,a dziś przysłali nowy z taką adnotacją.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e488a54c7cc.jpg
Dzisiejszy od poprzedniego różni się tym że w starym w działkach ewidencyjnych w jednej pozycji ktoś  zamiast powierzchnie 2.oo ha wstawił 0.oo ha ,teraz mam pytanie wniosek wstępnie wypełniał pracownik agencji czy jak wynika z pisma jakieś niezależne od agencji siły.Listonosz miał dziś do rozwiezienia dość sporom paczkę takich kopert i dlatego nie wierz w żadne ich tłumaczenia.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

265

tomek1974 napisał/a:

koseś to komuch i nic tego nie zmieni to pokolenie musi wymrzeć żeby był spokój,pewnie za komuny polizał dobrobytu i teraz im dziękuje jak potrafi,pewnie do KODu już należy bo już tak pisze jak te świnie.

Taki mocny jesteś za klawiaturą ? idę o zakład skrzynki browara  że moja córka co ma 13 lat dokopała by ci :crez: Jeśli masz chęć mnie nadal obrażać to przyjedź osobiście,nie no ale ty zwykły .............. no w sumie nie ma w słowniku ludzi kulturalnych równie obelżywych słów jakimi można by cię określić . I prosił bym cię abyś nie zabierał więcej głosu na temat postów które ja piszę a ja w rewanżu nie będę komentował twoich wypocin. ps.  chłopaki dzięki za posty w obronie ale on i tak tego nie rozumie bo myśli jak jego idol Adolf ........

266

tomek1974 napisał/a:

koseś to komuch i nic tego nie zmieni to pokolenie musi wymrzeć żeby był spokój,pewnie za komuny polizał dobrobytu i teraz im dziękuje jak potrafi,pewnie do KODu już należy bo już tak pisze jak te świnie.

Oj..... nie ładnie  :nooo:

267

Tomek od dłuższego czasu czupurny jest! Przyczyna musi być! Albo kobita mu nie .... albo choróbsko go dopadło. Innego racjonalnego rozwiązania nie ma, żeby walić tak na forum zresztą nie tylko teraz!

268

ojanusz napisał/a:

Sarast w wała nas robią .Wniosek wstępnie wypełniony dostałem na początku lutego ,a dziś przysłali nowy z taką adnotacją.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e488a54c7cc.jpg
Dzisiejszy od poprzedniego różni się tym że w starym w działkach ewidencyjnych w jednej pozycji ktoś  zamiast powierzchnie 2.oo ha wstawił 0.oo ha ,teraz mam pytanie wniosek wstępnie wypełniał pracownik agencji czy jak wynika z pisma jakieś niezależne od agencji siły.Listonosz miał dziś do rozwiezienia dość sporom paczkę takich kopert i dlatego nie wierz w żadne ich tłumaczenia.

wnioski drukuje firma zewnetrzna w ubiegłym roku w mojej okolicy były cyrki ze wnioski powysyłali na złe odersy i sasiad A miał wniosek sasiada B a ten miał sasiada C

Rolnik z powołania:-)

269

Tak ale rubryczki to agencja wypełnia.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

270

do czerwca ustawowo maja czas . trzeba tak planować by stykneło kasy bo w 2017 moze niestety być podobnie. ja decyzję mam i pewno za jakiś czas i kasa dojdzie. życie....

Leszek   dla kolegów'

271

koseś do czego zmierzam powiedz szczerze czy rodzinka nie była w PZPR może w ORMO coś mi mówi to twoje klimaty ?

272

tomek krowa która dużo ryczy mało mleka daje

273

dużo żre i gównem leje...

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

274

Wy nie macie co robic tylko się obrażać na wzajem ?? no bądźcie poważni !!!!

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

275

zima sie przeciaga i chłopom sie nudzi a tomek podpuszcza i ma niezły ubaw bo kto mu co zrobi...

mdw

276

Pilnujmy się tematu !! DOPŁATY 2015-2020 !!! Spokojnie Panowie smile

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

277

A no pierwsza decyzja przyszła ciekawe kiedy kasa bedzie

mdw

278

wojtas napisał/a:

Wy nie macie co robic tylko się obrażać na wzajem ?? no bądźcie poważni !!!!

Wojtek powiedz szczerze czy tym wpisem Koseś dostał po twarzy czy nie?
Czym sobie chłop zasłużył?
czy ktoś kiedyś na forum lubił tak komuś za ładne oczy *** jak tomek?

O Kosesiu czytałem w gazecie, to dobry rolnik, można się od niego uczyć. Ma coś do powiedzenia. Nikogo nigdy nie prowokował. Krzywda mu się dzieje.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

279

znowu jakaś transza weszła , w ratach i coś tam idzie .

Leszek   dla kolegów'

280

a do mnie dotarlo dzis odroczenie do maja