Odp: Ciekawe filmiki
Miałem taki klucz ale jakość była marna i się rozleciał przy próbie odkręcenia śruby 8, nadaje się to na jakiś gadżet lub prezent dla mało rozgarniętego majsterkowicza.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Humor » Ciekawe filmiki
Strony Poprzednia 1 … 98 99 100 101 102 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Miałem taki klucz ale jakość była marna i się rozleciał przy próbie odkręcenia śruby 8, nadaje się to na jakiś gadżet lub prezent dla mało rozgarniętego majsterkowicza.
kupować takiego klucza nie chciałem bo od początku podejrzewałem że to morze być coś z telezakupów Mango
ale z drugiej strony Amerykanie i Anglicy maja tyle tych gadżetów że co setny nawet się sprawdza więc może to akurat ten
Nie wierzyłem np że piła morze być z powodzeniem wykorzystywana do wiercenia a okazuje się że jest przystawka kątowa która umożliwia zamocowanie wiertła tak jak i przystawki przerabiające piłę na: Tartak, Ukośnicę, Hebel, Przecinarkę, Wyciągarkę
nie chciało mi się tego bełkotu słuchać i powiem krótko w czasie islamizacji świata wrogi nam nie możemy wnikać w szczegóły bo wiara to cement narodu i jest ważniejsza od chleba jak świat będzie chrześcijański to wtedy można myśleć nad odłączeniem się od watykanu (to jest mój pogląd prywatny)
Androl powiedz koledze Tomkowi że skoro jest taki narodowo Polski i w awatarze ma orła to niech do ..pi .....pip ...pi.... zacznie pisać po Polsku zgodnie z zasadami gramatyki i interpunkcji choć w minimalnym wymiarze .
Koseś ale ja was obydwu lubię :kiss: obydwaj byliście u mnie. Pojednać to mógł bym was może u siebie na grillu ? Wam bym serwował pieczone specjały, ja bym pił piwko, jako jedyny pijący z nas trojga, co Wy na to ?
jak przejdzie na prawą stronę
ja dojadę ?
Jutro będzie zacieranie jęczmienia na Whysky to mogę coś wam podesłać ale dopiero gdzieś za 4 tygodnie.
No raczej wcześniej jak za 4 tyg. nie będziemy grillować :beer:
Chłopaki serce ma się zawsze po lewej stronie!! :-) Androl miałem wpaść do Ciebie przed świętami po kabana ,ale jeszcze poprzedniego nie zjadłem :-) :-) :-)
Jak się z nim uporasz to wiesz ......
Wiem........wpadnę po jeszcze :-)
Widziałem to ale z innego gorszego ujęcia
https://www.youtube.com/watch?v=ebS6cYNxals
kraz to kraz. we wtorek jeździłem takim sto,i u mnie w PKS-sie na warsztacie ściągałem skrzynie biegów
https://www.youtube.com/watch?v=apMxtqO0wJ4
Nie wiem czy było, ale 30 daję rade
ale porażka....
323 bez napędu się szarpał chyba.
Przecież wyraźnie widać że ciapek miał z wiatrem
Strony Poprzednia 1 … 98 99 100 101 102 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Humor » Ciekawe filmiki
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo