1,981

Odp: Ciekawe filmiki

Miałem taki klucz ale jakość była marna i się rozleciał przy próbie odkręcenia śruby 8, nadaje się to na jakiś gadżet lub prezent dla mało rozgarniętego majsterkowicza.

Kiedy brak jakichkolwiek argumentów, najlepiej siłą narzucać swoje przekonania, a kiedy brak jakichkolwiek przekonań, pozostaje już tylko siła.

1,982

kupować takiego klucza nie chciałem bo od początku podejrzewałem że to morze być coś z telezakupów Mango
ale z drugiej strony Amerykanie i Anglicy maja tyle tych gadżetów że co setny nawet się sprawdza więc może to akurat ten
Nie wierzyłem np że piła morze być z powodzeniem wykorzystywana do wiercenia a okazuje się że jest przystawka kątowa która umożliwia zamocowanie wiertła tak jak i przystawki przerabiające piłę na: Tartak,    Ukośnicę,   Hebel,    Przecinarkę,    Wyciągarkę

1,983

https://www.youtube.com/watch?v=6p1wav9bCT0

1,984

nie chciało mi się tego bełkotu słuchać i powiem krótko w czasie islamizacji świata wrogi nam nie możemy wnikać w szczegóły bo wiara to cement narodu i jest ważniejsza od chleba jak świat będzie chrześcijański to wtedy można myśleć nad odłączeniem się od watykanu (to jest mój pogląd prywatny)

1,985

Androl powiedz koledze Tomkowi że skoro jest taki narodowo Polski i w awatarze ma orła to niech do ..pi .....pip ...pi....  zacznie pisać po Polsku zgodnie z zasadami gramatyki i interpunkcji choć w minimalnym wymiarze .

1,986

Koseś ale ja was obydwu lubię :kiss: obydwaj byliście u mnie. Pojednać to mógł bym was może u siebie na grillu ? Wam bym serwował pieczone specjały, ja bym pił piwko, jako jedyny pijący z nas trojga, co Wy na to ? wink

1,987

jak przejdzie na prawą stronę smile

1,988

wink

1,989

ja dojadę ?

Leszek   dla kolegów'

1,990

Jutro będzie zacieranie jęczmienia na Whysky to mogę coś wam podesłać ale dopiero gdzieś za 4 tygodnie.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

1,991

No raczej wcześniej jak za 4 tyg. nie będziemy grillować :beer:

1,992

Chłopaki serce ma się zawsze po lewej stronie!! :-) Androl miałem wpaść do Ciebie przed świętami po kabana ,ale jeszcze poprzedniego nie zjadłem :-) :-) :-)

1,993

Jak się z nim uporasz to wiesz ...... wink

1,994

Wiem........wpadnę po jeszcze :-)

1,995

Widziałem to ale z innego gorszego ujęcia
https://www.youtube.com/watch?v=ebS6cYNxals

1,996

kraz to kraz.  we wtorek jeździłem takim sto,i u mnie w PKS-sie  na warsztacie ściągałem skrzynie biegów

1,997

https://www.youtube.com/watch?v=apMxtqO0wJ4
Nie wiem czy było, ale 30 daję rade

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

1,998

ale porażka....

1,999

323 bez napędu się szarpał chyba.

2,000

Przecież wyraźnie widać że ciapek miał z wiatrem wink