Odp: ceny ziemi
to dzierżawa, to bede wiedzial że robie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ceny ziemi
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to dzierżawa, to bede wiedzial że robie
dokładnie chodziło mi o to żebyś przypadkiem sam sobie nie nabił wysokiego czynszu.
tez tak moze być ale bedzie ciekawie dam znać co i jak w przyszłym tygodniu, pole głownie IV-V klasa
Podobno jeszcze do 1 V można kupić 1 ha przeliczeniowy żeby być rolnikiem w KRUS taki jeden z miasta u nas dla żony kupuje, 1,6 ha za 60 tyś przeliczeniowy akurat tam jest.
Wczoraj się zgadałem z kumplem z wioski obok. Jego ojciec sprzedaje 150 ha w jednym kawałku, chce 3 bańki.
chciłało by się rzec okazja
W 10 lat powinno się zwrócić
Wzeszłym roku obok mnie poszło 160ha za 6.4 miliona ..... kupił Koźlakiewicz ,baron kurczaków ......
Wczoraj się zgadałem z kumplem z wioski obok. Jego ojciec sprzedaje 150 ha w jednym kawałku, chce 3 bańki.
kurcze jakoś nie mam drobnych, bo chetnie kupiłbym to
a ja dziś dostałem bez dopłat następne 6 ha w 4, i 5 klasie sasiad skapitulował !!!! czekałem cierpliwie !!!; wziełem bez przetargu.!!!! jutro orka . prysnoł randapem na jesień , dobry człek.
co planujesz posiać?
Biore na tych samch zasadach wszystko co się nawinie. Mam tak około 30ha i nie narzekam. Na swoje wychodze....
Jak bym miał 10 lat mniej i nieco mniej zobowiązań, moja doradczyni z BGŻ już miała by dla mnie gotowy wniosek kredytowy na zakup całości.
co planujesz posiać?
aż mnie swędzi kukurydza ale dam na tej wiosce odpocząć dla koła łowieckiego i sobie ,,, mam tam już 10ha plus te 3 sieje jęczmień, a wracając do tematu ziemi to w sprawie dzierżaw z marca co poszła na słupy pod Żarami to jest śledztwo prokuratury i CBA, ciekawe czy dla tych cwaniaków znajdą bata...????
cooo, napisz coś wiecej
poszło 100 000 zł do podziału na 12 chłopa żeby odpuscili na 86 ha dla cwanika który w tym terenie nie mógł wziąsc udziału w przetargu ograniczonym to zadziałał na słupa z tej gminy w dzierżawie na 10 lat na Żarach , kasę podzielili ,ale się jednemu nie spodobała ta ustawka i z imienia i z nazwiska podał kto komu i ile , prokurator i CBA działają , z jakim skutkiem a to zobaczymy .
Przy gotówce z ręki do ręki ciężko cokolwiek udowodnić ..............
Trochę z innej beki ...
dzierżawy na które startuje mają być rozstrzynięte do końca kwietnia umowy do połowy maja ... i weź tu zapłać czynsz dzierżawy jak rok już stracony i nic nie weźmiesz ... masakra jakaś
mi 9 tys trzymają już trzy miesiące, bo machloja wyszła i mozę do dwóch tygodni oddadzą
Panowie kupuje 1.43ha ziemi( pole uprawne) graniczy jednym końcem z moją działką o tej samej powierzchni (kiedyś to była jedna działka), drogę ma przez moją działkę i pytanie czy cena 50 tyś zł to dużo czy mało? Bo każdy mi mówi że to dużo szczególnie że po rodzinie.
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ceny ziemi
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo