Odp: Szukam zt 320, 323
Forsz w domu po umyciu karcherem 10 lat młodszy
Rolnik hobbbysta ( zmieniam hobby na wino kobiety i śpiew
Specjalista od "burz"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Szukam zt 320, 323
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forsz w domu po umyciu karcherem 10 lat młodszy
pochwal się nabytkiem
brałbym za takie pieniądze choć mi nie potrzebny
no za te pieniadze też bym go zabrał w tym stanie wsadzisz troske i robote w niego i będzie ci służył
Doprowadzić do ładu i będzie śmigał aż miło
Gratuluję! Za taką walutę też bym go łyknał! Niech śmiga i niech ziemia mu lekką będzie!
No nie zły ! Pewnie chodzisz koło niego i "merdasz ogonkiem"
Gratuluję za tą kasę .......
To chyba najtańszy na forum 323 tańszy od mojego bo mój kosztował 5000 albo 6000zł nie pamiętam
Wziąłem się za niego, motor stoi, wyciągnąłem wtryski i zalałem gary naftą, gdzieś go przywarło, powinien odpuścić
lepiej już szukaj drugi silnik najlepiej sw400 z turbo albo jakiś z ciężarówki o pojemności 6-7 litrów z turbo na konie nie patrz tylko na pojemność.
SW to szóstka z turbem !!!, bez słabszy od ify, co i jak znajdziesz na FF.
Miałem w swoim 303 silnik midlinera 140km ale pęk mi blok to zimą kupiłem za drugi z rozbitego samochodu 160 konny z intercoolerem za 1000 zł chodzi jak rakieta a najlepszy przebieg z tachografów to 250 tyś
Dużo przeróbek miałeś
Wtryskiwacz mogę Ci wysłać. Daj adres na PW.
Co do przeróbek to było to opisane ze zdjeciami w wątku o sw 400 . Tak na szybko to musisz dorobić 2 łapy bo dwie tylnie pasują przenieś wentylator na pompę wody delikatnie podciac zbiornik paliwa i dorobić 2 obieg hydrauliki dla układu wspomagania . Reszta to podłączenia. Silnik ma wbudowaną chlodnice oleju to nie musisz kombinować. Jak byś chciał to mogę Ci wysłać zdjęcia to zobaczysz co i jak
viper4@op.pl
Poproszę
słuchaj Gelek w świdwinie co prawda kawał drogi od ciebie stoi jeszcze kpl zt 300 który przyjechł na własnym chodzie.
Kupiłem 323
Na którym złomie jadę jutro popatrzę
tu naprzeciwko dworca pkp
W traktorze wymieniłem tuleje z tłokami, panewki korbowodowe, wtryskiwacze,1 półblok i poduszki silnika- dostawca części
arek323,
z góry dziękuję,
silnik poskładałem, czekam tylko na rozrusznik no i w elektryce muszę popatrzeć nie ma przewodu do automatu do rozrusznika dającego impuls i plusa do alternatora
Traktor odpalony, chodzi, przejechałem się troche i jest ok, ale grzebania jeszcze przede mną, trochę słychać napęd na szybszych biegach
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Szukam zt 320, 323
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo