Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ZAGROŻENIA
Już dawno wiedziałem że takiego przywódcy jak Putin w Polsce też potrzeba ,ale nie ma się co łudzić Jarek nim nie będzie .
Moja żona jest w nim zakochana....
w jarku?
Jarek już zajęty przecież
Pawłowicz? czy inna laska...:nooo:
Jarek już zajęty przecież
Jarek powiedział, że się nie ożeni bo św pamięci Lech wyrwał najlepszą dupę ze wsi :uuuu:
Jarku?? A w nim można się zakochać?
Ja mówię o Putinie!
Już dawno wiedziałem że takiego przywódcy jak Putin w Polsce też potrzeba ,ale nie ma się co łudzić Jarek nim nie będzie .
Marian Kowalski to prawdziwy lider http://www.google.pl/search?q=narodowcy … h+narodowy
w ostródzie 1 targi proobronne na arenie
koseś napisał/a:Już dawno wiedziałem że takiego przywódcy jak Putin w Polsce też potrzeba ,ale nie ma się co łudzić Jarek nim nie będzie .
Marian Kowalski to prawdziwy lider http://www.google.pl/search?q=narodowcy … h+narodowy
Pomieszanie Leppera i Macierewicza nic dziwnego że podoba ci się bo to taki typowy z pod kiosku z piwem co na wszystkim się zna '............... Hitler też zaczynał podobnie i jak skończył.
Już dawno wiedziałem że takiego przywódcy jak Putin w Polsce też potrzeba ,ale nie ma się co łudzić Jarek nim nie będzie . koseś mogłeś lepiej poszukać w histori przywódcy bardziej odpowiedniego bo ten przykład to do dupy , jeżdzą ludzie na Rosję i opowiadają że takiego rozwarstwienia społeczeństwa to można szukać w krajach 3 świata . Putin to kolejny tyran rządzący Rosją jak Car .... ja za takiego dziękuję to jest prawdziwe zagrożenie.!!!!!!
Sarast i tu się mylisz ! bo są narody które trzeba trzymać twardą ręką ! Z niedalekiej historii to na przykład co się stało z jugosławią , jedni drugich wyrzynali .........
Rosja to zlepek narodowości i nacji . Nie chciał bym aby jakieś oszołomy dorwały się do broni nuklearnej ........ A u nas rośnie w siłę mały putin ........ ale to akurat ci pasi ......
Sarast jedź na wschód Polski to zobaczysz rozwarstwienie. Jedź do trójmiasta to zobaczysz rozwarstwienie. Rosja to nie Luksenburg czy Szwajcaria gdzie da się posprzątać weekend i ubrać wszystkich biedaków w nowe dresy.
tomek1974 napisał/a:koseś napisał/a:Już dawno wiedziałem że takiego przywódcy jak Putin w Polsce też potrzeba ,ale nie ma się co łudzić Jarek nim nie będzie .
Pomieszanie Leppera i Macierewicza nic dziwnego że podoba ci się bo to taki typowy z pod kiosku z piwem co na wszystkim się zna '............... Hitler też zaczynał podobnie i jak skończył.
a tobie podobają się tacy jak Lenin i Stalin ?
Sarast jedź na wschód Polski to zobaczysz rozwarstwienie. Jedź do trójmiasta to zobaczysz rozwarstwienie. Rosja to nie Luksenburg czy Szwajcaria gdzie da się posprzątać weekend i ubrać wszystkich biedaków w nowe dresy.
nie porównuj tych rzeczy w rosji jest bogata moskwa a reszta to średniowiecze.
A wszyscy Polacy to złodzieje samochodów ............. Siostry mąż co tydzień jest w Rosji , im chyba pasi ten putin bo nawet w samochodach za szybą mają portrety wodza
W Mongolskich jurtach cały czas zdjęcie Lenina. W Korei gdzie nie spoirzysz to KIm. ALe czy to oznacza, że są "wielkimi wodzami"?
A czy plemię mieszkające nad amazonką i chodzące w przepasce na tyłku jest dowodem na rozwarstwienie w Brazyli?
"Rosja to stan umysłu"
Sarast i tu się mylisz ! bo są narody które trzeba trzymać twardą ręką ! Z niedalekiej historii to na przykład co się stało z jugosławią , jedni drugich wyrzynali .........
Rosja to zlepek narodowości i nacji . Nie chciał bym aby jakieś oszołomy dorwały się do broni nuklearnej ........ A u nas rośnie w siłę mały putin ........ ale to akurat ci pasi ......
to bez wzajemnego obrażania każdy z nas pokazuje skąd ma swoich idoli... faktycznie wole kiepski wybór ale krajowy. ty już dawno się określiłeś. Krzysiek a co do Trójmiasta to jestem tam co roku na wakacjach a w Petersburgu byłem raz i wystarczy i zapewniam cię że takiego szpanu i szastania forsą to długo jeszcze nasi oligarchowie się będa uczyć...nie ta skala to trzeba zobaczyć ,,,,,,
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ZAGROŻENIA
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo