Odp: Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
Moim zdaniem to moderatorzy powiń zakończyć tą pyskówkę Tomka 1974 jakimś ostrzeżeniem ,a wpisy nie na temat usunąć.
E-516 na części.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 53 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moim zdaniem to moderatorzy powiń zakończyć tą pyskówkę Tomka 1974 jakimś ostrzeżeniem ,a wpisy nie na temat usunąć.
Macie może jakieś doświadczenia z gazem do peugeota ? Auto jeszcze nie ma miesiąc a już prawie 2 tyś nakręciła , dlatego zastanawiam się nad założeniem sekwencji ale boję się aby nie zniszczyć silnika .
Macie może jakieś doświadczenia z gazem do peugeota ? Auto jeszcze nie ma miesiąc a już prawie 2 tyś nakręciła , dlatego zastanawiam się nad założeniem sekwencji ale boję się aby nie zniszczyć silnika .
no to córeczka nie siedzi w miejscu
Jakbym moją siostrę widział, 3 razy dziennie potrafi do miasta jechać (10km w jedną stronę), a to Gdańsk, a to nad morze.
tez czasami jezdzę 3 razy dziennie do misata 10 w jedna, najczesciej jak sie wszystko pi....y po czesci
tez mam dyche
A ja 15 , a to jeszcze na taekwondo młodszą wozi , kortowiada , i wieczne osiemnastki i inne imprezy robią w sumie duży przebieg ....... więc macie jakieś doświadczenia z gaem w peugeocie ?
Moje to 605 ale to inna epoka i nie ma co wspominać, niby to chodziło, ale oszczędność niewielka, albo i żadna. Martenowi tylko żabami się odbiło jak go przetopił. Ale wygoda to była. Brrr.... nigdy więcej LPG
jak na 18stki jeździ to przynajmniej trzeźwa wraca
koseś poleciłbym Ci kolegę tylko trochę daleko najważniejsze szukaj dobrego gazownika nic drogiego mam w toyocie instalację 5 rok przebieg na gazie 140 tys. żadnych problemów założył mi tak zwanego składaka coś co poleca wszystkim z czym nie ma problemu kosztowała z tego co pamiętam 2300 zł. w zeszłym roku przed wakacjami wymieniał mi wtryski gazu po 100 000 km więc wynik dobry jeszcze bym trochę pojeździł ale wymienił na moja prośbę i co najważniejsze co roku filtr gazu do wymiany koszty żadne i podregulowanie instalacji.
PS.
Podaj mi dokładnie jaki to silnik i pojemność i rocznik będę się widział ze Sławkiem w tym tygodniu podpytam się co by polecił wiadomo zbiornik w kole zapasowym
A tak z ciekawości to ile kosztuje wymiana wtrysków?
Silnik 1,6 16v 109KM produkcja to listopad 2005r i przebieg niespełna 80tyś .
Pajej córka wdała się we mnie i alkoholu nawet nie powącha .
A tak z ciekawości to ile kosztuje wymiana wtrysków?
Krzysiek 60 zł sztuka
Silnik 1,6 16v 109KM produkcja to listopad 2005r i przebieg niespełna 80tyś .
Pajej córka wdała się we mnie i alkoholu nawet nie powącha .
heh i we mnie ja też alkoholu nie wącham a tym bardziej nie pijam
Tomek 323 no ja myślę że np. wody po goleniu nie pijesz, ale pewnie używasz więc wąchasz
Tomek 323 no ja myślę że np. wody po goleniu nie pijesz, ale pewnie używasz więc wąchasz
no nie specjalnie bo nie lubie tych zapachów ale jak już potrzeba to z trudnością mi to przychodzi
koseś te silniki dobrze znoszą LPG tylko sekwęcyjna instalacja wtryski HANA i latasz za 15 pln 100 km
Dzięki , a co z instalacjami firmy AC stag bo taki zakład mama za miedzą i opińje ma dosyć dobre. http://www.nowotczynski.com.pl/o-nas/
Mam sekwencję STAG w fokusie z silnikiem 2.0 16V 131KM. Założyłem go przy przebiegu 170 tyś i obecnie zbliżam się do 300 tyś. Instalacja bezobsługowa. Na gaz przełącza się automatycznie gdy silnik nagrzeje się do 40 stopni (można to ustawiać dowolnie). Gdy odpalę ciepły silnik to na gaz przełącza się po przekroczeniu 2 tysięcy obrotów (też można dowolnie ustawiać). Raz w sezonie zmienię filtr za kilkanaście złotych i to wszystko. 100km to niecałe 15zł więc nie ma się co zastanawiać tylko zakładać - im szybciej tym szybciej się zwróci.
STAG morze być kwestia wersji i dobrania do auta dobry gazownik komponuje instalacje z elementów różnych firm dlatego wspomniałem o wtryskach HANA to dobra średnia półka
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 53 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo