Odp: ZAGROŻENIA
Kultury trochę......
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi
+33 / -0 (chyba )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ZAGROŻENIA
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kultury trochę......
Szkoda słów na niego ,
Ja to się dziwie, że jeszcze Tomka nie wylali! Piotruś rzadko bywa i może dlatego.
Andrew89 napisał/a:sławek 42 napisał/a:.
Moim zdaniem ostatnim patriotą przywódcą był Piłsudski.przy okazji był także agentem japońskiego i austriackiego wywiadu. Polecam książkę pt "lodowa ściana "
. bzdury jakiś pismaków szukajacych sensacji !!!! w nosie mam czyim był agentem !!!! nie ma to żadnego znaczenia bo tej skali przywódcy polska nie miała i długo mieć nie będzie.
miałem przyjemność jako młody chłopak znać człowieka który był w legionach i takiego szacunku prostego żołnierza do marszałka można tylko zazdroscić. to co dziś prezentują elity to żenada...
Uważasz to za bzdury? Wszystko poparte w tej książce jest dowodami. Jeżeli ktoś jest agentem to znaczy że działa na korzyść swojej agentury. Tak jak Bolek . Był manipulowany , tylko po to , żeby ktoś inny osiągnął swój cel. Co to za przywódca który z miłości do kraju służy innemu kraju?
To co myślicie o Kuklińskim ? bohater czy zdrajca ?
Ja to się dziwie, że jeszcze Tomka nie wylali! Piotruś rzadko bywa i może dlatego.
Była ankieta na forum sami zdecydowaliście
No nie koseś kolejna wojna na słowa?
Tak to czytam i się zastanawiam i jedynym największym zagrożeniem jak tu widzę jesteśmy my sami .... zobaczcie jak wy się kłócicie ... sprzeczacie .... o wyższości jednym nad drugim ....
Wojtas a jak myślisz? Dla czego tak jest? Czy 10 lat temu było by to normalne?
Chory umysł..........
fenol .kolego twoją ocenę Marszałka znam z 50 lat trwania socjalizmu , gdzie bohaterami byli Dzierżyński i jemu podobni , A szkalowanie legionów i jego dowódcy było na porządku dziennym , ale to już było . masz swoje zdanie to je mniej ale nie mów mi że to prawda absolutna , bo pojęcia prawdy dawno określono!!! zmień ton bo coś też w życiu czytałem i do szkół uczęszczałem. kto dziś buduje nowe berezy???? chyba KOD z resztą przegranych i nie pogodzonych z wynikiem wyborów . a że w berezie orali komuchami zamiast końmi to i tak łaskawie bo bo komuchy i faszyści tyle łaskawości nie mieli.
przecież wiesz ze jesteś w miejszością ze swoim poglądem .... dla mnie bohater,
i tak zostanie bo historia najnowszych 27 lat to określiła. czy to się komu podoba czy nie ,a i w końcu SB-ekom odbiorą wysokie emerytury , dostana 2000 zł ale moim zdaniem powinni dostać na max 880 zł jak cieżko pracujący rolnicy. sprawiedliwosci dziejowej doczekałem.!!!!!!
Zadałem pytanie a Ty już wiesz jaki mam pogląd ten temat ? Co bym nie napisał to ty tylko jedno ............ jak gra w "pomidor" . Zdrajca to bohater no cóż jaka historia tacy bohatyrzy .Ps. doczekałeś prawa i sprawiedliwości ..... a to nie sprawiedliwość !!!!!!!!!!!!
Lenin też był agentem !
Zadałem pytanie a Ty już wiesz jaki mam pogląd ten temat ? Co bym nie napisał to ty tylko jedno ............ jak gra w "pomidor" . Zdrajca to bohater no cóż jaka historia tacy bohatyrzy .Ps. doczekałeś prawa i sprawiedliwości ..... a to nie sprawiedliwość !!!!!!!!!!!!
upierdliwy jesteś. zadałeś pytanie ? z góry znałem twoje zdanie! nie jeden raz pokazałeś co myslisz o najnowszej histori !!! to na co te pierdoły pomidorowe ??? a doczekałem wesołych czasów ze pachołkom władzy ludowej pier**l emerytury !! ze to PIS robi to super bo inni się bali . tylko tyle.
koseś napisał/a:Zadałem pytanie a Ty już wiesz jaki mam pogląd ten temat ? Co bym nie napisał to ty tylko jedno ............ jak gra w "pomidor" . Zdrajca to bohater no cóż jaka historia tacy bohatyrzy .Ps. doczekałeś prawa i sprawiedliwości ..... a to nie sprawiedliwość !!!!!!!!!!!!
upierdliwy jesteś. zadałeś pytanie ? z góry znałem twoje zdanie! nie jeden raz pokazałeś co myslisz o najnowszej histori !!! to na co te pierdoły pomidorowe ??? a doczekałem wesołych czasów ze pachołkom władzy ludowej pier**l emerytury !! ze to PIS robi to super bo inni się bali . tylko tyle.
prowokujesz a potem robisz fochy!!!!
a doczekałem wesołych czasów ze pachołkom władzy ludowej pier**l emerytury !! ze to PIS robi to super bo inni się bali . tylko tyle.
Nie, bali się, tylko przedstawiciele wszystkich poprzednich partii rządzących, byli w teczkach zachomikowanych przez tych UBeków. Dopiero do władzy doszli ludzie którzy nie mają kompromitującej przeszłości i stąd ta cała nagonka, i szkalowanie, a haków brak.
Tu jest dobre podsumowanie
http://wiadomosci.wp.pl/kat,141202,titl … ;_ticrsn=3
MAREKPE krótko i zwięźle to ująłeś !
dokładnie !!!!
Twz
Dopiero do władzy doszli ludzie którzy nie mają kompromitującej przeszłości
Tak? To dla czego nie pozwolili teraz odtajnić akt IPN
Nie podniecajcie się tak tym PIS to co robią to populizm dokładnie znają nastroje. Poczekajcie , podyskutujemy za kilka lat , przypomnę Wam ta dyskusję. Nie jestem ani biały ani czerwony nie sympatyzuję ani z lewicą ani z prawicą przyglądam się i oceniam a to co widzę mnie niepokoi ot tyle.
wildstein oddtajnił wszystko
Sarast w pewnej części faktycznie nie byłem sprawiedliwy. Ok
Nie mam pojecia ile znasz historię i możesz więcej znać niż ja.
Ale wiedz że nie neguję trudu Piłsudskiego w odbudowie kraju, umiał porwać ludzi. Sądzę że na pewnym etapie powinien odejść.
bereza i napaść na litwę to było zło.
jeszcze jedno, nie znam PRL, mam 32 lata. znam z opowieści.
ojciec za młodu ganiał z bibułą a dziadek siedział.
Kukliński to temat rzeka, z wojskowego punktu widzenia to ewidentnie zdrajca z punktu widzenia kogoś kto w PRLu i ruskach w Polsce widzieli zagrożenie z pewnością bohatyr. Nie chciałbym być na jego miejscu. oj nie.
Byśmy się mocno zdziwili gdyby otworzyć archiwa tak jak to zrobiono w DDR i Czechosłowacji. Ale nie teraz jak wszyscy co mieli interes poczyścili, tylko w 89tym. Bo tylko tam jeden na drugiego donosił. U nas nie. Tylko czemu w momencie wprowadzenia stanu wojennego tak dokładnie wyłapano opozycję?
Jarosława zawsze dziewicę tylko zostawili.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ZAGROŻENIA
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo