5,921

Odp: GG FORUMOWE

gratulacje marku

5,922

Chłopaki specjalnie dla Was zrobiłem tabelę ustawień do forscha 514 po Polsku. Po tylu latach stwierdziłem, że mi się przyda mimo znajomości Niemieckiego ale głownie dla Was. Mam ją w PDF-ie jak ją wrzucić na forum, żebyście mogli sobie kopiować i drukować? Bo wysyłać każdemu osobno nie mam zamiaru bo życia zabraknie smile

5,923

Na chomika

5,924

Tak żeby wkleić i żeby po roku nie zgineło!

5,925

Grzegorz89 napisał/a:

Gratulacje dla Marka. Dobrze, że mamy tutaj takich ludzi wink
Pajej filtr się lekko przybrudzi i już się będzie zapalać,

obyś miał racje. boje sie ze to pompa moze siadac. a nie wiem jak tam jest czy jest jedna czy do hydrauliki osobna a do skrzyni inna? własnie ta kontrolka swiadczy o hydraulice czy skrzyni bo z tego co wiem jak sa półbiegi to tez jakoś hydraulika tym steruje. Pytanie czy to inny obieg czy ten sam?

Rolnik z powołania:-)

5,926 Ostatnio edytowany przez Grzegorz89 (2016-07-16 07:06:33)

może to mikropomka tylko, ona będzie tańsza. u mnie mrugało, ze bałem sięże nie dojadę na kołach. Później w domu przegląd ciągnika wymiana olejów i filtrów i wszystko chodzi aż miło. i nie mruga :beer:

5,927

koseś napisał/a:

Na chomika

Z chomika nie każdy ściągnie, ale fakt, nie zniknie, nie wiem jak na speedyshare ale pliki znikają raczej za jakiś czas

5,928

Grzegorz89 napisał/a:

może to mikropomka tylko, ona będzie tańsza. u mnie mrugało, ze bałem sięże nie dojadę na kołach. Później w domu przegląd ciągnika wymiana olejów i filtrów i wszystko chodzi aż miło. i nie mruga :beer:

tylko ja po zakupie ciagnika wymieniłem filtry i oleje.

5,929

co nie oznacza wcale że filtr mogło zabić, bo np. wypłukało gdzieś brudy ze skrzyni lub z podłączonych maszyn

5,930

moze z przyczep bo w poniedziałek, wtorek miałem kilka kursów. pytanie który filtr wymienic bo sa trzy?

5,931

Tam  gdzie są czujniki, choć filtry to sprawy groszowe w tych ''zachodnich'' maszynach, to można wszystkie.

5,932

ta groszowe jeden ok 500 zł

5,933

Co TY mówisz gdzie kupowałeś? JA wszystkie filtry dobrałem w rolmaxie i za zewnętrzny powietrza, 3filtry oleju hydrauliki, paliwa i układu chłodzenia dałem 450zł. Od oryginałów przez zamienniki i polskie filtry, gdzie najdroższy filtr hydrauliczny był za 150zł.

5,934

ja kupowałem w sklepie z częściami do cięzarówek. sciagali mni po nr bo nie mieli na stanie

5,935

Gratulacja dla Marka.

5,936

Panowie pamiętacie taki filmik gdzie gość miał zrobione swoją elektrownie gdzie małym silnikiem napedzal duży a potem przelaczal na zasilanie elektrowni... I potem pokazywał jak robi szlifierka spawarka itp.... Nie mogę to znaleźć kurde sad

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

5,937

O ten film chodzi
https://www.youtube.com/watch?v=4GTzDop2eYs

5,938

fajny filmik, ale ja w cuda nie wierzę

5,939

Grzegorz89 napisał/a:

Jak chcesz to moją Ci sprzedam, nawet mógłbym dowieść, bo wybieram się w przyszłym tygodniu na zachód Polski po gruber... ile kosztuje z tego agripolu?

Dopiąłem temat brony talerzowej.13700 do zapłaty. 3m szerokości ,rozstaw miedzy rzędami talerzy ok 90 cm,zgrzebło wyrównujące , wał rurowy,talerze 560. Dostawa do 2 tygodni.

5,940 Ostatnio edytowany przez Karol323 (2016-07-17 15:37:58)

Dzięki Sławek ! :beer:

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)