Odp: GG FORUMOWE
gratulacje marku
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 295 296 297 298 299 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
gratulacje marku
Chłopaki specjalnie dla Was zrobiłem tabelę ustawień do forscha 514 po Polsku. Po tylu latach stwierdziłem, że mi się przyda mimo znajomości Niemieckiego ale głownie dla Was. Mam ją w PDF-ie jak ją wrzucić na forum, żebyście mogli sobie kopiować i drukować? Bo wysyłać każdemu osobno nie mam zamiaru bo życia zabraknie
Na chomika
Tak żeby wkleić i żeby po roku nie zgineło!
Gratulacje dla Marka. Dobrze, że mamy tutaj takich ludzi
![]()
Pajej filtr się lekko przybrudzi i już się będzie zapalać,
obyś miał racje. boje sie ze to pompa moze siadac. a nie wiem jak tam jest czy jest jedna czy do hydrauliki osobna a do skrzyni inna? własnie ta kontrolka swiadczy o hydraulice czy skrzyni bo z tego co wiem jak sa półbiegi to tez jakoś hydraulika tym steruje. Pytanie czy to inny obieg czy ten sam?
może to mikropomka tylko, ona będzie tańsza. u mnie mrugało, ze bałem sięże nie dojadę na kołach. Później w domu przegląd ciągnika wymiana olejów i filtrów i wszystko chodzi aż miło. i nie mruga :beer:
Na chomika
Z chomika nie każdy ściągnie, ale fakt, nie zniknie, nie wiem jak na speedyshare ale pliki znikają raczej za jakiś czas
może to mikropomka tylko, ona będzie tańsza. u mnie mrugało, ze bałem sięże nie dojadę na kołach. Później w domu przegląd ciągnika wymiana olejów i filtrów i wszystko chodzi aż miło. i nie mruga :beer:
tylko ja po zakupie ciagnika wymieniłem filtry i oleje.
co nie oznacza wcale że filtr mogło zabić, bo np. wypłukało gdzieś brudy ze skrzyni lub z podłączonych maszyn
moze z przyczep bo w poniedziałek, wtorek miałem kilka kursów. pytanie który filtr wymienic bo sa trzy?
Tam gdzie są czujniki, choć filtry to sprawy groszowe w tych ''zachodnich'' maszynach, to można wszystkie.
ta groszowe jeden ok 500 zł
Co TY mówisz gdzie kupowałeś? JA wszystkie filtry dobrałem w rolmaxie i za zewnętrzny powietrza, 3filtry oleju hydrauliki, paliwa i układu chłodzenia dałem 450zł. Od oryginałów przez zamienniki i polskie filtry, gdzie najdroższy filtr hydrauliczny był za 150zł.
ja kupowałem w sklepie z częściami do cięzarówek. sciagali mni po nr bo nie mieli na stanie
Gratulacja dla Marka.
Panowie pamiętacie taki filmik gdzie gość miał zrobione swoją elektrownie gdzie małym silnikiem napedzal duży a potem przelaczal na zasilanie elektrowni... I potem pokazywał jak robi szlifierka spawarka itp.... Nie mogę to znaleźć kurde
O ten film chodzi
https://www.youtube.com/watch?v=4GTzDop2eYs
fajny filmik, ale ja w cuda nie wierzę
Jak chcesz to moją Ci sprzedam, nawet mógłbym dowieść, bo wybieram się w przyszłym tygodniu na zachód Polski po gruber... ile kosztuje z tego agripolu?
Dopiąłem temat brony talerzowej.13700 do zapłaty. 3m szerokości ,rozstaw miedzy rzędami talerzy ok 90 cm,zgrzebło wyrównujące , wał rurowy,talerze 560. Dostawa do 2 tygodni.
Dzięki Sławek ! :beer:
Strony Poprzednia 1 … 295 296 297 298 299 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo