8,961

Odp: Z cyklu znalezione na Allegro

niecałe 17 000 plus silnik 1700 plus transport do Kudowy Zdr ok 2000 a dalej to zależy gdzie

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

8,962

Coś tanio,albo okazja,albo nie tylko silnik padnięty...

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

8,963

Ale nawet i za tyle myślę ze się opłaca... Przetrzepac go  całego i kombajn na lata... wink

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

8,964

forszaj303 marek napisał/a:

Coś tanio,albo okazja,albo nie tylko silnik padnięty...

Normalna cena, nawet nie tak tanio.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

8,965

http://allegro.pl/hit-lemiesz-z-dlutem- … 29458.html
Warto kupować jak się domyślam chińskie lemiesze?

8,966

Ja mam z unirolu lemiesze i po 15ha nawet nie widać zużycia, tylko cena też spora.

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

8,967

Oj żeby mi ktoś zagwarantował jakośc to bym kupił droższe. Po ostatniej przygodzie z lemieszami Molbro które miały być *** 5 szt zaorało 60ha i praktycznie było widać korpusy odechciewa mi się drogich lemieszy.

8,968

tez na Molbro się zawiodłem tyle ze na dziobach (do lemkena) to z Waryńskiego tańsze a wytrzymały prawie dwa razy tyle

8,969

a my jak oralismy ziemie bralismy lemiesze po 30 złsztuka i wio w gline i kamienie na polu jak pękł to szkoda nie było tylko drugi i dalej wio

Nie ma to jak FORTSCHRITT

8,970

i te historie że to lemiesz na piachy a ten na gliny..... ja mam mieszane z kamieniami....

8,971

To musisz przekładać, jak z gliny wjedziesz w piach to pług do góry i zmiana big_smile

E 516 na części
Telefon 695 076 269

8,972

Nie głupie! Przyczepie je na rzepy żeby sprawniej szło....

8,973

Bo to już nie te malbro !!! co 15 lat temu kiedy to pierwsze kupiłem.

8,974

Jak ojciec kupił b 201 to był na podzespołach molbro.... 10 lat na 24 hektarach orał a nowe nie były. Ostatnią oryginalną pierś zdjołe i w garażu schowałem na pamiatkę....

8,975 Ostatnio edytowany przez scoda19 (2016-08-04 20:31:40)

Do overuma też stosowałem malbro ale zawsze niedosyt był jakości do ceny teraz kupuję lemiesz za 26 zł i 30  ha wytrzyma więc jest spoko do B200 też mają po 25 zł.

8,976

ja kupiłem lemiesze z UNI szkoda pieniędzy na to   zwykły szajs  i do tego miękki

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

8,977

Wierzę...

8,978

Witam panowie ja z prośbą
czy kotś jest w stanie teraz albo po żniwach podskoczyć do Gościno, kołobrzeski, Zachodniopomorskie sprawdzić tego pierwszego Fortschritta z zdjęcia http://olx.pl/oferta/ciagnik-fortschrit … 90ee4fd8bb

8,979

Mam z 120km Zobaczę może po żniwach zabiorę dzieciaki nad morze.... nie obiecuje ani im ani Tobie

8,980

Dobra dzięki wielkie, jak narazie wiem że nie ma na nich zainteresowania wielkiego