Odp: Z cyklu znalezione na Allegro
niecałe 17 000 plus silnik 1700 plus transport do Kudowy Zdr ok 2000 a dalej to zależy gdzie
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Strony Poprzednia 1 … 447 448 449 450 451 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
niecałe 17 000 plus silnik 1700 plus transport do Kudowy Zdr ok 2000 a dalej to zależy gdzie
Coś tanio,albo okazja,albo nie tylko silnik padnięty...
Ale nawet i za tyle myślę ze się opłaca... Przetrzepac go całego i kombajn na lata...
Coś tanio,albo okazja,albo nie tylko silnik padnięty...
Normalna cena, nawet nie tak tanio.
http://allegro.pl/hit-lemiesz-z-dlutem- … 29458.html
Warto kupować jak się domyślam chińskie lemiesze?
Ja mam z unirolu lemiesze i po 15ha nawet nie widać zużycia, tylko cena też spora.
Oj żeby mi ktoś zagwarantował jakośc to bym kupił droższe. Po ostatniej przygodzie z lemieszami Molbro które miały być *** 5 szt zaorało 60ha i praktycznie było widać korpusy odechciewa mi się drogich lemieszy.
tez na Molbro się zawiodłem tyle ze na dziobach (do lemkena) to z Waryńskiego tańsze a wytrzymały prawie dwa razy tyle
a my jak oralismy ziemie bralismy lemiesze po 30 złsztuka i wio w gline i kamienie na polu jak pękł to szkoda nie było tylko drugi i dalej wio
i te historie że to lemiesz na piachy a ten na gliny..... ja mam mieszane z kamieniami....
To musisz przekładać, jak z gliny wjedziesz w piach to pług do góry i zmiana
Nie głupie! Przyczepie je na rzepy żeby sprawniej szło....
Bo to już nie te malbro !!! co 15 lat temu kiedy to pierwsze kupiłem.
Jak ojciec kupił b 201 to był na podzespołach molbro.... 10 lat na 24 hektarach orał a nowe nie były. Ostatnią oryginalną pierś zdjołe i w garażu schowałem na pamiatkę....
Do overuma też stosowałem malbro ale zawsze niedosyt był jakości do ceny teraz kupuję lemiesz za 26 zł i 30 ha wytrzyma więc jest spoko do B200 też mają po 25 zł.
ja kupiłem lemiesze z UNI szkoda pieniędzy na to zwykły szajs i do tego miękki
Wierzę...
Witam panowie ja z prośbą
czy kotś jest w stanie teraz albo po żniwach podskoczyć do Gościno, kołobrzeski, Zachodniopomorskie sprawdzić tego pierwszego Fortschritta z zdjęcia http://olx.pl/oferta/ciagnik-fortschrit … 90ee4fd8bb
Mam z 120km Zobaczę może po żniwach zabiorę dzieciaki nad morze.... nie obiecuje ani im ani Tobie
Dobra dzięki wielkie, jak narazie wiem że nie ma na nich zainteresowania wielkiego
Strony Poprzednia 1 … 447 448 449 450 451 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo