Odp: Żniwa 2016
U mnie pogoda dopisuje, żniwa prawie skończone, zostało 3 ha do koszenia, słomy ukreciłem dzisiaj z 8 ha, na jutro coś zapowiadają, moze to tylko bedzie przelotny deszcz
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Żniwa 2016
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U mnie pogoda dopisuje, żniwa prawie skończone, zostało 3 ha do koszenia, słomy ukreciłem dzisiaj z 8 ha, na jutro coś zapowiadają, moze to tylko bedzie przelotny deszcz
Jakaś relacja w tV albo w necie będzie to popatrze jak na swoją.....
Panowie młoda w finale jest 8 to znaczy jest ósma w Polsce w skoku w dal. na dziś ma jeszcze finał trójskoku, trenerka twierdzi że fo fantastyczny wynik pierwszy rok w juniorach i już dwa finały że zdarz się to bardzo rzadko
:):):):):):):)
Dumny tata, moje gratulacje w nas we wsi jest dziewczyna co jest mistrzynią Polski w chodzie, i tak zupełnie przypadkiem zaczęła to trenować
Gratulacje Pietia !!!
Gratulacje!
Gratulacje , pewnie tata bardzo dumny
A ta co rzuca oszczepem to w moim powiecie mieszka.. Andrejczyk... Czasami się widziało jak trenuje przy szkole... Fajnie się wyginala hehe To Gratulacje Pietia jeszcze troszkę i będzie na podium
Gratuluje sukcesów oby dalej do przodu
A ta co rzuca oszczepem to w moim powiecie mieszka.. Andrejczyk... Czasami się widziało jak trenuje przy szkole... Fajnie się wyginala hehe To Gratulacje Pietia jeszcze troszkę i będzie na podium
I tak swoboda najlepsza :dance:
Mi zostalo tylko 3 ha mieszanki ale ona jeszcze zielona bo w maju siana. Z koszeniem nie ma problemu, natomiast slomy nie ma kto prasowac..... po jeczmieniu leży już 10 dni .... Nie wiedzieć czemu to jare u nas plonuja lepiej jak oziminy. Ozima pszenica się nie popisala. Nie wiem co jest tego przyczyną. Dobrze ze jarego browaru miałem najwięcej .
Żytko skoszone nie daleko domu i marne.... mokre trzeba suszyć na świeronku żeby było co posiać.. Trzeba będzie czekać pewnie do poniedziałku bo jak narazie brzydka pogoda...
Krzysiek napisał/a:Jakaś relacja w tV albo w necie będzie to popatrze jak na swoją.....
Panowie młoda w finale jest 8 to znaczy jest ósma w Polsce w skoku w dal. na dziś ma jeszcze finał trójskoku, trenerka twierdzi że fo fantastyczny wynik pierwszy rok w juniorach i już dwa finały że zdarz się to bardzo rzadko
:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:
Krzysiek napisał/a:Jakaś relacja w tV albo w necie będzie to popatrze jak na swoją.....
gratulacje tak trzymać
dzisiaj 25mm, jutro wolne
Dzisiaj ? u mnie nie padało w dzień ,
Pietia GRATULACJE !!!
Dziękuje chłopaki za wszystkie gratulacje w trójskoku jest 12 myślę że to tak bardzo dobre wyniki. Jak mówiła wczoraj trenerka rzadko się trafia ktoś kto w pierwszym roku jest w dwóch konkurencjach w finale,
Co do koszenia wjechałem w pszenice na próbę 19,5 % pszenżyto 18 % mam nadzieje że jutro popołudniu juz pójdzie ma byc od rana słońce i 24 stopnie.
Kuźwa, ani żniw ani pogoda żeby nad jezioro skoczyć.
Pogoda barowa U mnie wczoraj kropnęło delikatnie na wieczór. Dobrze dla mnie, bo sobie szykowałem miejsce na zboże. Dziś dokończę, przejrzę na jutro kombajn, a zaraz idę na grzyby także luzik. Mimo, że jeszcze sporo do koszenia .
u mnie zniwa prawie sie kończa jeszcze jakieś 5ha gdyby nie awarie i 30 godz w kolejce do młyna z pszenica (cena od 530 do 580 netto. ja dostałem 560) to byłbym po zniwach. wkurza mnie to ze piszecie o deszczu a u mnie susza, a kalafiorom przydałby sie deszcz...
dziś tydzień jak kombajn stoi a na 70 ha czeka , jest pięknie !! nie pada od wczoraj ! w poniedziałek kolega z pomocą nadciągnie swoją maszyną może coś ubędzie ,
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Żniwa 2016
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo