341

Odp: Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne

Waży 6 do 6,5 tony

There is no soul, no soul could ever make me it's own...

342

a nie masz pomysłu jak go przewiesc przez jakies 300 km

343 Ostatnio edytowany przez tomek1974 (2009-02-05 14:58:32)

Jak nie szkoda ci lawety to spróbuj wjechać ale nie radzę ciągnik waży około 6ton.Może ktoś ważył swojego to niech napisze ile w końcu waży ten ciągnik bo z kim rozmawiam to ma inną wage.Normalnie najmuje się transport za 1,5zł.

344

ja nie mam swojej raczej bym wynajął czy coś ale jak on tyle wazy do nie da rady trzeba by było jakiś specjalny samochód czy coś takiego ale to trochę kasy trzeba by było wyłożyć chyba ???

345

tak  gdzie tak tanio co szukam to 2zl do 3zl za 300 kilosow  to 900zl wychodzi to troche jest

346

A ten co od niego kupujesz to by nie przywiózł?

347

nie ma  czym

348

Gdzie mieszkasz i skąd jest ciągnik.

349

a dawaj jedz na kołach  jak wszystko sprawne to nie całe 10 godzin i w domu tongue

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

350

Bruczysko mój 303 bez ciężarków na tylnych kołach waży 5400kg a 323 będzie trochę więcej ważył bo kabina większa, tak czy inaczej za ciężki na lawetę samochodową

351

Ja swojego zt303 jak kupowałem to miałem  od sprzedawcy 120km to na niskopodwoziowej go wiozłem tak ze w tej miejscowości gdzie On był jak tam byłem go oglądać krzyknąłem na radiu ze potrzebuje z takiej miejscowości do Wrocławia przywieść ciągnik na niskopodwoziowej i się odezwał taki jeden ze leci na Wrocław i zapłaciłem tylko w jedna stronę czyli tylko za 120km a nie za 240km;D
Koles często lata właśnie po Polsce i wozi maszyny rolnicze i budowlane i bierze 1.50 za km;D
Chyba ze 20km ma jechać to wtedy bierze więcej jakoś tak mi tłumaczył nawet gdzieś mam namiar do niego jak chcesz to mogę poszukać ale nie gwarantuje ze znajdę;D

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

352

damianborek smile weź poszukaj  tego namiaru na tego kolesia bo może mi się przydać

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

353

Ok dobra posuzkam;D
Ale jak mowilem nie obiecuje nic;/
Bo to juz dawno bylo a ja takich rzeczy nie zapisuje;D

Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

354

tak czytam w tym temacie ja jak wazylem swojego 303 to 7,5 tony z obciaznikami caly kapletny z zaczepami i wszystkim a co do tematu mtz czy forsz mam oba te ciagniki i pracuja na 120h ciezkiej ziemi na piaskach mtz pracowal 20 lat bez rematu 8 lat temu kupilem forsza i tez na niego nie narzekam duza moc za male pieniadze

355

misiek coś kręcisz, mój 323 warzy 6ton

356

nie mam 323 ale mam 303 i wazy on 7,5 tony kaplen obciaznikow z przodu i na kolach dwa zaczepy pelne zbiorniki szerokie ogumienie z przodu i tylu no i wazony na wadze elektronicznej dokladnie 7,4

357

koledzy chce kupic na wiosne ciagnik i nie wiem jaki mam kupic chce fortschrita 323 ale moze 423 co jest lepsze i czym sie roznia moze ktos sie orietuje w cenach pozdrawiam

358

a znajde tu kogoś kto wie cos wiecej o forszaju ft4520???????? taki mniejszy forszaj

maszyny Fortschritt  geniale   w  swojej prostocie   ale  jakże  przemyślane   ,wyciągnij    skrzynie  biegów  w  e512   a  w   bizonie  big_smile  wymontuj     silnik   w  zt300   a   w  dużym   ursusie  .

359

Musisz mieć wode w kołach, to by się zgadzało.

360

No na pewno masz wodę bo mój wazy 6.5 t;D