Odp: Z cyklu znalezione na Allegro
https://www.olx.pl/oferta/kombajn-e524- … f14c2c8624
Okazja czy jakaś ściema?
na pewno trzeba przy nim pogrzebac ale ile to nie wiem moze faktycznie sie opłaci jak remont sie zamknie w 10tyś
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Strony Poprzednia 1 … 457 458 459 460 461 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
https://www.olx.pl/oferta/kombajn-e524- … f14c2c8624
Okazja czy jakaś ściema?
na pewno trzeba przy nim pogrzebac ale ile to nie wiem moze faktycznie sie opłaci jak remont sie zamknie w 10tyś
Ja tam na planetarne złego słowa nie powiem. U mnie dwa t25 tylko na nich odpalają a raczej już jeden bo drugi traktorek sprzedałem. Co prawda jeden rozrusznik musiałem podmienić na nowy planetarny, ale to była moja wina, że wyciągnął kopyta.
Oryginalne rozruszniki w starych mtz-tach i t25 były beznadziejne. Przeróbka mtz-ta na 24V i rozrusznik planetarny dały mi ten luksus, że stał to się ciągnik bardzo lekko odpalający. Ostrówek podobnie.
Ważne nie trzymać na starterze dłużej niż 3 s.
Ja mam rozrusznik dobry ale c-330 pali słabo jak to c-330 i pytanie czy zmieniać na planetarny czy nie?
C330 pali słabo ... nie wierzę mój pali na aku 45Ah
U mnie już aku padnięte ale nawet jak były ok to i po remoncie palił słabo w zimie, bo tak to było ok.
masz swiece??
Mam, właśnie się tak teraz zastanawiam czy ich nie sprawdzić, bo może już mają dość.
podejrzewam ze tu jest zonk.
W ostrówku mam zamontowane 2 świece żarowe od c-330 na zimę rewelacja.
Tomek, daję słowo, nie przesadzam.
Dzięki Marku za propozycję. Jak mnie ostatecznie wk..wi to skorzystam. Nie wyrzucaj.
Już mam prawie cały paletopojemnik takich przydasiów
Ja rozruszniki planetarne prócz forszajow mam we wszystkim(od ciapka po ładowarkę) i bardzo sobie chwalę. W jednym rusku mam juz od 3 lat i jeszcze nie było sytuacji żeby nie odpalił. I co najważniejsze wszystkie najtańsze z alledrogo.
szkoda ze do fotszajów nie robią bo nabyłbym taki
Czyli kwestia jakiego trafisz. Do obu 360 miałem takie kupione i oba kaput, jedna dostała z powrotem oryginalnego i chodzi dalej a druga to nie wiem co zrobić. Marek masz więcej tych oryginalnych?
szkoda ze do fotszajów nie robią bo nabyłbym taki
Pajej poszukaj od jelcza przetoczyć głowiczkę zmienić koło zębate od 80 i zapominasz że masz rozrusznik miałem coś takiego w żniwa sprzedałem znajomemu pozostał mi jeszcze po 323 normalnie potęga
Nie chciałbyś Piotr sprzedać?
Jak by ktoś chętny to znajomy ma oryginalne rozruszniki do fortschritta nowe nie używane z niemieckiego magazynu ale chce po 6 stówek (starszy typ) jeszcze pachną nowością i pompy wody z sprzęgiełkiem po 3 stówki
Pajej napisał/a:szkoda ze do fotszajów nie robią bo nabyłbym taki
Pajej poszukaj od jelcza przetoczyć głowiczkę zmienić koło zębate od 80 i zapominasz że masz rozrusznik miałem coś takiego w żniwa sprzedałem znajomemu pozostał mi jeszcze po 323 normalnie potęga
kupilbym taki jak masz ochote to może sie dogadamy
Ale ja swojego sprzedałem w żniwa znajomemu za 350 zł. leżał na regale 4 lata nieużywany był na zapas
Strony Poprzednia 1 … 457 458 459 460 461 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo