9,161

Odp: Z cyklu znalezione na Allegro

sawek.1990 napisał/a:

https://www.olx.pl/oferta/kombajn-e524- … f14c2c8624
Okazja czy jakaś ściema?

na pewno trzeba przy nim pogrzebac ale ile to nie wiem moze faktycznie sie opłaci jak remont sie zamknie w 10tyś

Rolnik z powołania:-)

9,162

Ja tam na planetarne złego słowa nie powiem. U mnie dwa t25 tylko na nich odpalają a raczej już jeden bo drugi traktorek sprzedałem. Co prawda jeden rozrusznik musiałem podmienić na nowy planetarny, ale to była moja wina, że wyciągnął kopyta.

9,163

Oryginalne rozruszniki w starych mtz-tach i t25 były beznadziejne. Przeróbka mtz-ta na 24V i rozrusznik planetarny dały mi ten luksus, że stał to się ciągnik bardzo lekko odpalający. Ostrówek podobnie.
Ważne nie trzymać na starterze dłużej niż 3 s.

9,164

Ja mam rozrusznik dobry ale c-330 pali słabo jak to c-330 i pytanie czy zmieniać na planetarny czy nie?

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

9,165

C330 pali słabo ... nie wierzę    mój pali na aku 45Ah

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

9,166

U mnie już aku padnięte ale nawet jak były ok to i po remoncie palił słabo w zimie, bo tak to było ok.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

9,167

masz swiece??

9,168 Ostatnio edytowany przez sawek.1990 (2016-11-15 21:56:33)

Mam, właśnie się tak teraz zastanawiam czy ich nie sprawdzić, bo może już mają dość.

9,169

podejrzewam ze tu jest zonk.

9,170

W ostrówku mam zamontowane 2 świece żarowe od c-330 na zimę rewelacja.

9,171

Tomek, daję słowo, nie przesadzam.
Dzięki Marku za propozycję. Jak mnie ostatecznie wk..wi to skorzystam. Nie wyrzucaj.

9,172

Już mam prawie cały paletopojemnik takich przydasiów big_smile

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

9,173

Ja rozruszniki planetarne prócz forszajow mam we wszystkim(od ciapka po ładowarkę) i bardzo sobie chwalę. W jednym rusku mam juz od 3 lat i jeszcze nie było sytuacji żeby nie odpalił. I co najważniejsze wszystkie najtańsze z alledrogo.

9,174

szkoda ze do fotszajów nie robią bo nabyłbym taki

9,175

Czyli kwestia jakiego trafisz. Do obu 360 miałem takie kupione i oba kaput, jedna dostała z powrotem oryginalnego i chodzi dalej a druga to nie wiem co zrobić. Marek masz więcej tych oryginalnych?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

9,176

Pajej napisał/a:

Pajej poszukaj od jelcza przetoczyć głowiczkę   zmienić koło zębate od 80 i zapominasz że masz rozrusznik miałem coś takiego w żniwa sprzedałem znajomemu pozostał mi jeszcze po 323 normalnie potęga

9,177

Nie chciałbyś Piotr sprzedać?

9,178

Jak by ktoś chętny to znajomy ma oryginalne rozruszniki do fortschritta nowe nie używane z niemieckiego magazynu ale chce po 6 stówek (starszy typ) jeszcze pachną nowością i pompy wody z sprzęgiełkiem po 3 stówki

9,179

Pietia napisał/a:
Pajej napisał/a:

Pajej poszukaj od jelcza przetoczyć głowiczkę   zmienić koło zębate od 80 i zapominasz że masz rozrusznik miałem coś takiego w żniwa sprzedałem znajomemu pozostał mi jeszcze po 323 normalnie potęga

kupilbym taki jak masz ochote to może sie dogadamy

9,180

Ale ja swojego sprzedałem w żniwa znajomemu za 350 zł. leżał na regale 4 lata nieużywany był na zapas