Odp: 303 za 8tyś szybka opinia
To pochwal sie co to za projekt, ja na swojego też miałem ambitny plan ale zbraklo czasu na realizację bo ciagnik byl potrzebny, turbo 360 zaczęła się kończyć i potrzebny byl Hans do ciężkiej pracy. I został nieomal w oryginale
Mam new Hollanda niebieskiego i 3p po kapitalnym z zeskanowanym kolorkiem z new Hollanda z kabiną w plastiku. Na zt303 mam zamysł na całkowitą odbudowę tak jak 3p co do jednej śrubki i oczywiście na niebiesko kolor skan również w samochodówce z przerobioną kabiną, błotnikami i innymi obciążnikami z przodu no i oczywiście elekrtryka to już jak w 3p od podstaw z tęndencją do przekaźników i led. itp. Z tendencją do oryginału a nie wiejski tuning! Myślałem, że właśnie ten będzie idealny bo miał szerokie kapcie z przodu i był z końca wypustu. Wiem, że 323 jest bardziej dopracowany bo sam jeżdżę 14-tką a nie 12-tką. Ale ze mną to jest tak jak ta to nie inna! Żeby tamten facet chciał się dogadać a nie ukrywać po chlewkach jak zapytałem o silnik to co innego! Nie kupię teraz prędko bo jak coś upatrzę to nie prędko. Tak samo było z ostatnim ciapkiem na handel rok szukania i kompletna odbudowa i szybka sprzedaż z uśmiechem!