Odp: kupię mdw 514
Twój nie jest Piekny wizualnie.
Ja miałbym ochote brać ale za daleko mamy do siebie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupię mdw 514
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tylko wizualnie maszyna nie pracuje fajnie jak da się połączyć jedno z drugim ale z drugiej strony najważniejszy stan techniczny
Leszku nie ten heder, rocznik i cena Daj cynk na pw jak za tyle go sprzedaż!
W środę tego jedziemy obejrzeć ale też się nie zachwycam! http://sprzedajemy.pl/kombajn-mdw-514s- … nr46136237
żmijka w hederze od zwykłej 514 pewnie duży kamień chwycił i powyginał ja złapałem w żniwa przez heder przeleciał ale narobił bałaganu w podajniku pochyłym pół dnia naprawiania
Leszku nie ten heder, rocznik i cena
Daj cynk na pw jak za tyle go sprzedaż!
W środę tego jedziemy obejrzeć ale też się nie zachwycam! http://sprzedajemy.pl/kombajn-mdw-514s- … nr46136237
malowany
Rocznik... Cena... Tak się nie gotuj z tymi wykrzyknikami. Poniżej tego go nie sprzedam bo wiem ile jest wart. Jak co to go puszcze na usługi bo puki co ludzie zadowoleni.
Z moich kilkuletnich obserwacji wynika, że farba nie młóci, ani nie czyści, ale dzięki temu, że ludzie głównie oczami kupują to ruch w interesie jest i panowie z częściami zamiennymi będą żyć dostatnio.
Leszku nie denerwuj się! Nie chciałem Cię w żaden sposób urazić! Marku mylisz się co do mnie bo nie kupuję oczami ale jeśli 14-tka kosiła kuku i jest z 87roku to nawet nie pytam o przebieg z racji wieku kombajnu i ceny! Co do tego co pokazałem wcale się nie podniecam bo moim zdaniem coś łyknął bo wymieniony ma podsiewacz, wszystkie bagnty, ślimak i motowidła. Bóg wie co jeszcze. Różne lalki wizualne glądałem i okazały się padłami. Nie mówię, że Leszka jest zły ale rocznik i fakt, że kosił kuku nie idzie w parze z ceną o hederze 4,80m nie wspomnę. Człowiek nie świnia i swoje poglądy ma i to nie jest powód, żeby się gniewać. Co do Tomka też uważam, że był malowany. Jechać jedziemy bo i tak nic fajnego nie ma.
No skoro do qq Ci nie potrzebny to fakt lepiej kupić takiego co nie kosił. Ale ktoś właśnie będzie chciał do wszystkiego to będzie. Jak go kupiliśmy to miał 1800 mth a teraz jest chyba 2200. A po kukurydzy i tak zawsze był rozebrany, umyty , wyczyszczony i pod dach. Ale się uparłeś na ten rocznik... Claasa mam 85 rok i co z tego. Ważny jest stan i wyposażenie.
Leszku a nie myślałeś o sprzedaży bez osprzętu do Kuku? Jaka wtedy była by cena?
No 35 by musiało być. Już pisałem że na koniec sprzęgło się skończyło ale to oczywiście zrobię. Wiadomo w tych sprzętach trza też patrzeć żeby odległość nie była zbyt duża bo koszt transportu dość spory
Pogadam z nim po oględzinach tego niebieskiego. Przysypało więc nie wiem kiedy ruszymy.
No 35 by musiało być. Już pisałem że na koniec sprzęgło się skończyło ale to oczywiście zrobię. Wiadomo w tych sprzętach trza też patrzeć żeby odległość nie była zbyt duża bo koszt transportu dość spory
Zawsze można na kołach lecieć :walka: Może się okazać przygodą życia I spora oszczędność jest
Laszek napisał/a:No 35 by musiało być. Już pisałem że na koniec sprzęgło się skończyło ale to oczywiście zrobię. Wiadomo w tych sprzętach trza też patrzeć żeby odległość nie była zbyt duża bo koszt transportu dość spory
Zawsze można na kołach lecieć :walka: Może się okazać przygodą życia
I spora oszczędność jest
Już nie jeden autostradą jechał i w wiadomościach był :stu:
Ja nie jechałem autostradą, ale DK 22 i przez centrum Człuchowa
No niby do odważnych świat należy... Mojego Claasa gościu też chciał mi przyprowadzić na kołach za mniejszą kasę ale jednak spękał. Wszystko wszystkim ale to tylko maszyna i w każdej chwili coś może walnąć i to nie na prostym odcinku drogi poza obszarem zabudowanym tylko w środku miasta... Koszta wtedy takie że wszystkiego się odechce. Po mojego przyjechali chłopaki i załadowali wszystko na raz bez odkręcania kół 800 w kombajnie
ile od km wzieli?
Ja za lawetę musiałbym zapłacić 1/4 wartości kombajnu.
220 km z kumplem jego 514 prowadziłem i się dojechało
Ja 370km
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupię mdw 514
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo