61

Odp: kupię mdw 514

Twój nie jest Piekny wizualnie.
Ja miałbym ochote brać ale za daleko mamy do siebie

Rolnik z powołania:-)

62

Pajej napisał/a:

Twój nie jest Piekny wizualnie.
Ja miałbym ochote brać ale za daleko mamy do siebie

tylko wizualnie maszyna nie pracuje fajnie jak da się połączyć jedno z drugim ale z drugiej strony najważniejszy stan techniczny

63 Ostatnio edytowany przez Stachu (2016-11-27 21:45:20)

Leszku nie ten heder, rocznik i cena sad Daj cynk na pw jak za tyle go sprzedaż!
W środę tego jedziemy obejrzeć ale też się nie zachwycam! http://sprzedajemy.pl/kombajn-mdw-514s- … nr46136237

64

żmijka w hederze od zwykłej 514 pewnie duży kamień chwycił i powyginał ja złapałem w żniwa przez heder przeleciał ale narobił bałaganu w podajniku pochyłym pół dnia naprawiania

65

Stachu napisał/a:

Leszku nie ten heder, rocznik i cena sad Daj cynk na pw jak za tyle go sprzedaż!
W środę tego jedziemy obejrzeć ale też się nie zachwycam! http://sprzedajemy.pl/kombajn-mdw-514s- … nr46136237

malowany

66

Rocznik... Cena... Tak się nie gotuj z tymi wykrzyknikami. Poniżej tego go nie sprzedam bo wiem ile jest wart. Jak co to go puszcze na usługi bo puki co ludzie zadowoleni.

E 516 na części
Telefon 695 076 269

67

Z moich kilkuletnich obserwacji wynika, że farba nie młóci, ani nie czyści, ale dzięki temu, że ludzie głównie oczami kupują to ruch w interesie jest i panowie z częściami zamiennymi będą żyć dostatnio.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

68

Leszku nie denerwuj się! Nie chciałem Cię w żaden sposób urazić! Marku mylisz się co do mnie bo nie kupuję oczami ale jeśli 14-tka kosiła kuku i jest z 87roku to nawet nie pytam o przebieg z racji wieku kombajnu i ceny! Co do tego co pokazałem wcale się nie podniecam bo moim zdaniem coś łyknął bo wymieniony ma podsiewacz, wszystkie bagnty, ślimak i motowidła. Bóg wie co jeszcze. Różne lalki wizualne glądałem i okazały się padłami. Nie mówię, że Leszka jest zły ale rocznik i fakt, że kosił kuku nie idzie w parze z ceną o hederze 4,80m nie wspomnę. Człowiek nie świnia i swoje poglądy ma i to nie jest powód, żeby się gniewać. Co do Tomka też uważam, że był malowany. Jechać jedziemy bo i tak nic fajnego nie ma.

69

No skoro do qq Ci nie potrzebny to fakt lepiej kupić takiego co nie kosił. Ale ktoś właśnie będzie chciał do wszystkiego to będzie. Jak go kupiliśmy to miał 1800 mth a teraz jest chyba 2200. A po kukurydzy i tak zawsze był rozebrany, umyty , wyczyszczony i pod dach. Ale się uparłeś na ten rocznik... Claasa mam 85 rok i co z tego. Ważny jest stan i wyposażenie.

E 516 na części
Telefon 695 076 269

70

Leszku a nie myślałeś o sprzedaży bez osprzętu do Kuku? Jaka wtedy była by cena?

71 Ostatnio edytowany przez Laszek (2016-11-28 21:11:22)

No 35 by musiało być. Już pisałem że na koniec sprzęgło się skończyło ale to oczywiście zrobię. Wiadomo w tych sprzętach trza też patrzeć żeby odległość nie była zbyt duża bo koszt transportu dość spory

E 516 na części
Telefon 695 076 269

72

Pogadam z nim po oględzinach tego niebieskiego. Przysypało więc nie wiem kiedy ruszymy.

73 Ostatnio edytowany przez andre902 (2016-11-28 22:25:57)

Laszek napisał/a:

No 35 by musiało być. Już pisałem że na koniec sprzęgło się skończyło ale to oczywiście zrobię. Wiadomo w tych sprzętach trza też patrzeć żeby odległość nie była zbyt duża bo koszt transportu dość spory

Zawsze można na kołach lecieć :walka: Może się okazać przygodą życia big_smile I spora oszczędność jest smile

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

74

andre902 napisał/a:
Laszek napisał/a:

Zawsze można na kołach lecieć :walka: Może się okazać przygodą życia big_smile I spora oszczędność jest smile

Już nie jeden autostradą jechał i w wiadomościach był :stu:

75 Ostatnio edytowany przez andre902 (2016-11-28 23:18:16)

Ja nie jechałem autostradą, ale DK 22 i przez centrum Człuchowa smile

76

No niby do odważnych świat należy... Mojego Claasa gościu też chciał mi przyprowadzić na kołach za mniejszą kasę ale jednak spękał. Wszystko wszystkim ale to tylko maszyna i w każdej chwili coś może walnąć i to nie na prostym odcinku drogi poza obszarem zabudowanym tylko w środku miasta... Koszta wtedy takie że wszystkiego się odechce. Po mojego przyjechali chłopaki i załadowali wszystko na raz bez odkręcania kół 800 w kombajnie

E 516 na części
Telefon 695 076 269

77

ile od km wzieli?

Rolnik z powołania:-)

78

Ja za lawetę musiałbym zapłacić 1/4 wartości kombajnu.

79

220 km z kumplem jego 514 prowadziłem i się dojechało tongue

80

Ja 370km smile