141

Odp: Kupno Ciągnika... Tylko Jaki ?

ok 30km/h wiadomo pod górke wolniej

Rolnik z powołania:-)

142

To te 100KM to minimum ...........  Przejechałem się z przyczepą steyerem to łomatko jakie to słabe i wolne w porównaniu fastraka ..........
Teraz wiem dlaczego w niektórych ciągnikach dostępna dodatkowa moc w  WOM i transporcie....

143

a myslałem ze kupie pomocniczy 70km i bedzie ok, ale jednak nie. nie bedzie smigania na 2 ciagniki do młyna

144

u mnie gosc takie ładunki ciaga mf 255 ale to sie nadaje do fear factor

145

sa na tym swiecie kamikadze

146

Panowie macie gdzieś w okolicy ciągnik leyland 272, ma 70 km i jest w dobrej cenie, wygląd bez komentarza lecz to traktor na parę lat. Macie jakieś opinie
Koleś nie porównuj fastraca do traktorów typowo polowych

147 Ostatnio edytowany przez Karol323 (2016-12-03 13:37:51)

Koleś.. koleś.... KOSEŚ ! Czytać nie umiecie czy jak??  Chociaż tyle czasu na forum jesteś A Tu takie coś....

Co do leylanda to części znikome....

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

148

dzisiaj kumpel nabył to za 50 koła i ma dostać jeszcze jakąś fakturę. Dobrze kupił, porządna bryka.
http://otomoto.pl/oferta/john-deere-690 … yDwTd.html
ile mogą być warte laczki na nim?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

149

Dzięki Karol, to tak jak na kolegę  Laszek piszą Leszek ...... a na imię ma Rafał .
A pro po fastraka to jak to nie ciągnik polowy ?

150 Ostatnio edytowany przez Roberto323 (2016-12-04 00:52:22)

Łukasz8468 napisał, że fastraca nie porównywać do ciągników typowo polowych bo przecież  fastrac oprócz właściwości polowych ma od nich lepsze właściwości transportowe smile

151

tak to jest, że jak traktor ma 4 równe koła to większość uważa że to nie traktor, a do tego przeważnie jeszcze porównują do kirowca. Ale 4 równe koła dają lepszą trakcję i prawie wszystkie największe ciągniki to maszyny na równych laczach.

152 Ostatnio edytowany przez sarast (2016-12-03 18:24:47)

u nas tego typu ciągniki jak fastrac i im podobne się nie przyjeły i na polach nie zobaczysz , każdy powie że do użytków zielonych, transportu to tak ale w polu nie koniecznie, może brak dilera ?? na Niemczech  na Brandeburgi  też w polu nie uświadczysz .  ps. no chyba że   CLAAS XERION 5000-4000

Leszek   dla kolegów'

153

Bo to je classs..... Sam chętnie bym kupił fastraca 1115... Rzadkość...  Teraz trzeba się cieszyć co się ma i prawic po kolei...

+33 / -0 (chyba wink)

154

koseś napisał/a:

Dzięki Karol, to tak jak na kolegę  Laszek piszą Leszek ...... a na imię ma Rafał .
A pro po fastraka to jak to nie ciągnik polowy ?

Jeden co się uchował

E 516 na części
Telefon 695 076 269

155

Fenol napisał/a:

dzisiaj kumpel nabył to za 50 koła i ma dostać jeszcze jakąś fakturę. Dobrze kupił, porządna bryka.
http://otomoto.pl/oferta/john-deere-690 … yDwTd.html
ile mogą być warte laczki na nim?

ojoj kupił ale czy to porządna bryka to nie wiem puki mu skrzynia nie zacznie robić mik mik mik to będzie szczęsliwy a potem zobaczysz jego jak będzie wygladał jak usłyszy mik mik mik w kabinie i ciagnik nie zechce jechac dalej ale zeby mu sie to nie stało a jak go kupił za 50 tyś to może sie tego spodziewać bo to za tanio

Nie ma to jak FORTSCHRITT

156

dopiero jak przeczytałem to zauwazyłem ze Laszek. do tej pory jakoś czytałem Leszek, ach starzeje sie albo analfabeta jestem

157

sarast napisał/a:

jeśli mogę to każdy tylko nie MTZ i jemu pochodne.

Każda opinia na wagę złota. Mówiąc szczerze to myślałem też nad takimi.
Ten Case wał ma pośrodku lecz jeszcze nie odbyła się jazda próbna.

158

który z was pisał że sprzeda fastraca jak coś? Jako to jest model i itp ? smile

+33 / -0 (chyba wink)

159 Ostatnio edytowany przez tomek 323 (2016-12-05 21:00:04)

Panowie Apeluje !!
Szukam zetora 12245 stan jajko lalka musi być nie wypracowany zadbany cena tak do 50 tyś moze troszke przekroczyć w miare dobre szerokie opony silnik bez turbo skrzynia 4 biegowa jeżeli ktoś ma godnego polecenia wysyłajcie mi zgłoszenia  tomaszjurak@o2.pl albo na gg51014474

Nie ma to jak FORTSCHRITT

160

Spytam się znajomego....

+33 / -0 (chyba wink)