Odp: Kupno Ciągnika... Tylko Jaki ?
ok 30km/h wiadomo pod górke wolniej
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Kupno Ciągnika... Tylko Jaki ?
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ok 30km/h wiadomo pod górke wolniej
To te 100KM to minimum ........... Przejechałem się z przyczepą steyerem to łomatko jakie to słabe i wolne w porównaniu fastraka ..........
Teraz wiem dlaczego w niektórych ciągnikach dostępna dodatkowa moc w WOM i transporcie....
a myslałem ze kupie pomocniczy 70km i bedzie ok, ale jednak nie. nie bedzie smigania na 2 ciagniki do młyna
u mnie gosc takie ładunki ciaga mf 255 ale to sie nadaje do fear factor
sa na tym swiecie kamikadze
Panowie macie gdzieś w okolicy ciągnik leyland 272, ma 70 km i jest w dobrej cenie, wygląd bez komentarza lecz to traktor na parę lat. Macie jakieś opinie
Koleś nie porównuj fastraca do traktorów typowo polowych
Koleś.. koleś.... KOSEŚ ! Czytać nie umiecie czy jak?? Chociaż tyle czasu na forum jesteś A Tu takie coś....
Co do leylanda to części znikome....
dzisiaj kumpel nabył to za 50 koła i ma dostać jeszcze jakąś fakturę. Dobrze kupił, porządna bryka.
http://otomoto.pl/oferta/john-deere-690 … yDwTd.html
ile mogą być warte laczki na nim?
Dzięki Karol, to tak jak na kolegę Laszek piszą Leszek ...... a na imię ma Rafał .
A pro po fastraka to jak to nie ciągnik polowy ?
Łukasz8468 napisał, że fastraca nie porównywać do ciągników typowo polowych bo przecież fastrac oprócz właściwości polowych ma od nich lepsze właściwości transportowe
tak to jest, że jak traktor ma 4 równe koła to większość uważa że to nie traktor, a do tego przeważnie jeszcze porównują do kirowca. Ale 4 równe koła dają lepszą trakcję i prawie wszystkie największe ciągniki to maszyny na równych laczach.
u nas tego typu ciągniki jak fastrac i im podobne się nie przyjeły i na polach nie zobaczysz , każdy powie że do użytków zielonych, transportu to tak ale w polu nie koniecznie, może brak dilera ?? na Niemczech na Brandeburgi też w polu nie uświadczysz . ps. no chyba że CLAAS XERION 5000-4000
Bo to je classs..... Sam chętnie bym kupił fastraca 1115... Rzadkość... Teraz trzeba się cieszyć co się ma i prawic po kolei...
Dzięki Karol, to tak jak na kolegę Laszek piszą Leszek ...... a na imię ma Rafał .
A pro po fastraka to jak to nie ciągnik polowy ?
Jeden co się uchował
dzisiaj kumpel nabył to za 50 koła i ma dostać jeszcze jakąś fakturę. Dobrze kupił, porządna bryka.
http://otomoto.pl/oferta/john-deere-690 … yDwTd.html
ile mogą być warte laczki na nim?
ojoj kupił ale czy to porządna bryka to nie wiem puki mu skrzynia nie zacznie robić mik mik mik to będzie szczęsliwy a potem zobaczysz jego jak będzie wygladał jak usłyszy mik mik mik w kabinie i ciagnik nie zechce jechac dalej ale zeby mu sie to nie stało a jak go kupił za 50 tyś to może sie tego spodziewać bo to za tanio
dopiero jak przeczytałem to zauwazyłem ze Laszek. do tej pory jakoś czytałem Leszek, ach starzeje sie albo analfabeta jestem
jeśli mogę to każdy tylko nie MTZ i jemu pochodne.
Każda opinia na wagę złota. Mówiąc szczerze to myślałem też nad takimi.
Ten Case wał ma pośrodku lecz jeszcze nie odbyła się jazda próbna.
który z was pisał że sprzeda fastraca jak coś? Jako to jest model i itp ?
Panowie Apeluje !!
Szukam zetora 12245 stan jajko lalka musi być nie wypracowany zadbany cena tak do 50 tyś moze troszke przekroczyć w miare dobre szerokie opony silnik bez turbo skrzynia 4 biegowa jeżeli ktoś ma godnego polecenia wysyłajcie mi zgłoszenia tomaszjurak@o2.pl albo na gg51014474
Spytam się znajomego....
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Kupno Ciągnika... Tylko Jaki ?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo