6,661

Odp: GG FORUMOWE

A można koła z neptuna wsadzić do ursusa 385 na przód? Na innym forum koleś tłumaczył że nie bo to duży balon na dużej obręczy i bardzo duży moment gnący idzie na zwrotnice w porównaniu ze standardowymi 11,5-15,3.

6,662

Ja mam właśnie koła 12-18 w 902 z przodu i super się jeździ i jak na razie nic złego się nie dzieje, nie topi się tak jak na standardowych

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

6,663

Od dziesięciu lat mam 12.00-18 (star660) i dobrze się jeździ .

6,664

Mam problem pt leszczyna. Kupiłem łąkę ze skarpą na której ona jest. O wyrwaniu nie ma mowy bo jest potężna a po ścięciu odbije. Co zrobić, żeby nie odbiła bo strasznie łąkę zacienia. W Warszawie na ścięte drzewa coś przyklejają na ścięte pnie w celu braku kontaktu ze światłem ale to było na Wisłostradzie więc nie widziałem z bliska.

6,665 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2016-12-09 23:35:27)

comand 0,2l +200l wody i podlej ją koło pniaka. punktowo  w jednym miejscu by powoli wsiąkło.

6,666

Teraz po ścięciu czy na wiosnę? Jak ruszy wegetacja? Ile cieczy na jedną? Co jaki czas powtarzać?

6,667

ściołeś już? Jak nie to poczekaj rok. podlej z wiosny do jesieni będzie sucha.

6,668

Na wiosnę po ścięciu pędzelek i smaruj nie rozcieńczonym max. 2 h po ścięciu, ten sposób najskuteczniejszy.

6,669

Już ścięte bo rębaki dają czadu. Słyszałem, że polać ropą też pomaga. Patrząc na stężenie commanda to słabo to wygląda ale się nie znam i coś muszę z tym zrobić. Obecnie jest już pięknie ale chciałbym, żeby tak zostało i nie odbijało.

6,670

czemu command? taniej totalny herbicyd posmarować pędzelkiem pień najskuteczniej,

6,671

Comand został sprawdzony przypadkiem.....
Glifosat też zadziała tylko nie wiem czy teraz...

6,672

A może na wiosnę jak zacznie żyć?

6,673

chyba będzie pewniej

6,674

Mi commandem na osiki zawialo jak soje pryskalem. Pożółkły w pare dni. Nie wiem czy przeżyły.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

6,675

zawiało a nie podlałeś. Nic im nie będzie. Ale na etykiecie jest napisane ile metrów od wszystkiego co zielone nie można pryskać.

6,676

Krzysiu to na wiosnę pod jedną leszczynę przeznaczyć jedną konewkę czy więcej na podlanie? Powtarzać czy na raz i już?

6,677

Laszek daleko masz do tego dilera?

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/1o2ff/

6,678

Jakieś 40 km. A co u niego wypatrzyłeś? Powiem tak: gościu jest dilerem Claasa ale z okolicy chyba nikt nie zaopatruje się u niego w części bo gość cwaniak i do tego ceny ***. A tylko dobrą reklamę sobie zrobił bo zaopatrzył wszystkie Henia spółki w Lexiony i traktory.

E 516 na części
Telefon 695 076 269

6,679

Laszek napisał/a:

Jakieś 40 km. A co u niego wypatrzyłeś? Powiem tak: gościu jest dilerem Claasa ale z okolicy chyba nikt nie zaopatruje się u niego w części bo gość cwaniak i do tego ceny ***. A tylko dobrą reklamę sobie zrobił bo zaopatrzył wszystkie Henia spółki w Lexiony i traktory.

Tucano 430 ma w dobrych pieniądzach.

6,680

Stachu napisał/a:

Krzysiu to na wiosnę pod jedną leszczynę przeznaczyć jedną konewkę czy więcej na podlanie? Powtarzać czy na raz i już?

Rób jak uważasz. Kumpel podlał raz 20m topole ....