Odp: GG FORUMOWE
A można koła z neptuna wsadzić do ursusa 385 na przód? Na innym forum koleś tłumaczył że nie bo to duży balon na dużej obręczy i bardzo duży moment gnący idzie na zwrotnice w porównaniu ze standardowymi 11,5-15,3.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 332 333 334 335 336 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A można koła z neptuna wsadzić do ursusa 385 na przód? Na innym forum koleś tłumaczył że nie bo to duży balon na dużej obręczy i bardzo duży moment gnący idzie na zwrotnice w porównaniu ze standardowymi 11,5-15,3.
Ja mam właśnie koła 12-18 w 902 z przodu i super się jeździ i jak na razie nic złego się nie dzieje, nie topi się tak jak na standardowych
Od dziesięciu lat mam 12.00-18 (star660) i dobrze się jeździ .
Mam problem pt leszczyna. Kupiłem łąkę ze skarpą na której ona jest. O wyrwaniu nie ma mowy bo jest potężna a po ścięciu odbije. Co zrobić, żeby nie odbiła bo strasznie łąkę zacienia. W Warszawie na ścięte drzewa coś przyklejają na ścięte pnie w celu braku kontaktu ze światłem ale to było na Wisłostradzie więc nie widziałem z bliska.
comand 0,2l +200l wody i podlej ją koło pniaka. punktowo w jednym miejscu by powoli wsiąkło.
Teraz po ścięciu czy na wiosnę? Jak ruszy wegetacja? Ile cieczy na jedną? Co jaki czas powtarzać?
ściołeś już? Jak nie to poczekaj rok. podlej z wiosny do jesieni będzie sucha.
Na wiosnę po ścięciu pędzelek i smaruj nie rozcieńczonym max. 2 h po ścięciu, ten sposób najskuteczniejszy.
Już ścięte bo rębaki dają czadu. Słyszałem, że polać ropą też pomaga. Patrząc na stężenie commanda to słabo to wygląda ale się nie znam i coś muszę z tym zrobić. Obecnie jest już pięknie ale chciałbym, żeby tak zostało i nie odbijało.
czemu command? taniej totalny herbicyd posmarować pędzelkiem pień najskuteczniej,
Comand został sprawdzony przypadkiem.....
Glifosat też zadziała tylko nie wiem czy teraz...
A może na wiosnę jak zacznie żyć?
chyba będzie pewniej
Mi commandem na osiki zawialo jak soje pryskalem. Pożółkły w pare dni. Nie wiem czy przeżyły.
zawiało a nie podlałeś. Nic im nie będzie. Ale na etykiecie jest napisane ile metrów od wszystkiego co zielone nie można pryskać.
Krzysiu to na wiosnę pod jedną leszczynę przeznaczyć jedną konewkę czy więcej na podlanie? Powtarzać czy na raz i już?
Laszek daleko masz do tego dilera?
Jakieś 40 km. A co u niego wypatrzyłeś? Powiem tak: gościu jest dilerem Claasa ale z okolicy chyba nikt nie zaopatruje się u niego w części bo gość cwaniak i do tego ceny ***. A tylko dobrą reklamę sobie zrobił bo zaopatrzył wszystkie Henia spółki w Lexiony i traktory.
Jakieś 40 km. A co u niego wypatrzyłeś? Powiem tak: gościu jest dilerem Claasa ale z okolicy chyba nikt nie zaopatruje się u niego w części bo gość cwaniak i do tego ceny ***. A tylko dobrą reklamę sobie zrobił bo zaopatrzył wszystkie Henia spółki w Lexiony i traktory.
Tucano 430 ma w dobrych pieniądzach.
Krzysiu to na wiosnę pod jedną leszczynę przeznaczyć jedną konewkę czy więcej na podlanie? Powtarzać czy na raz i już?
Rób jak uważasz. Kumpel podlał raz 20m topole ....
Strony Poprzednia 1 … 332 333 334 335 336 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo