Temat: TEN KTO MA ZETORA NIECH PISZE

Piszcie wszystko o zetorach:):D;)     Ja mam ZETORA 12245 i jestem z niego zadowolony

2

Odp: TEN KTO MA ZETORA NIECH PISZE

Tu jest forum o Fortschrittach.
Na temat Zetorów to jest nawet zakaz myśleć i w sumie dobrze, bo Foszaj jest fajniejszy smile

3

Dario z adminem rozmawiałem i pozwolił ja wiem ze FORTSCHRITT jest lepszy od ZETORA

4 Ostatnio edytowany przez Dario (2009-03-07 22:11:03)

Napisałem, że jest fajniejszy.
Zetor może być lepszy od Forszaja w konkretnych zastosowaniach. W sumie masz 2 typy Fortschritta, w zasadzie to ten sam typ, a Zetor produkuje dosyć szeroką gamę modeli smile
Zetora nie mam to nie powinienem tutaj nawet pisać big_smile
A nie, mam składaka, przednia oś i silnik z 60-tki, a tył z Zetora zabytkowego. Połączenie nie najlepsze.

5

tak szczerze to fortschritt jest dla mnie lepszy od zetora

6

Ja mam Zetora 5211 i jestem nie zadowolony jak trzeba kupować częsci zamienne.Dobrze że kupuje je żadko

7

Piotrek157 zetory to złomy jakby twój zetorek dostał w dupe co fortschritt to by nie było co remontować a jak chcesz pogadać z kimś o nich to masz AgroFoto i tam serdecznie zapraszam.

8 Ostatnio edytowany przez damian9871 (2009-03-08 18:43:41)

tomek miałeś zetora?

9

Nigdy bym tego złomu nie kupił mój sąsiad ma i mu współczuje.Trochę zajmuję się naprawami i 90% to błędy ludzkie bo ludzie to idjoci myślą że jak umią pisać i czytać to mogą naprawać ciągniki

10

ja mam zetora i nie żałuje mamy go od sierpnia ur. i nic si e przy nim nie dzieje dodam że jest z roku1977 i nie wiem czego współczuć właścicelom zetora

11

Po prostu nie ma lepszego od FORTSCHRITT-a naszego!!!

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

12

Tomek masz race trzeba mieć głowe do naprawiania a samo czytanie nic nie daje

13

Fortschritt Zetorka to by rozniusł w mak, niema mu równych w mocy do 120 Km !!!

14

Miałem ZTS-a 16245 i niedawał rady w błocie. Niema to jak 323 wink. A i komfort jak dlamnie lepszy. A i mniej pali ;D

GG 9784904
sklep@fortschritt.com.pl 0748506822
www.fortschritt.com.pl

15

mam zamia sprzedac zetora a kupić jeszcze jednego forszaja