Temat: TEN KTO MA ZETORA NIECH PISZE
Piszcie wszystko o zetorach:):D;) Ja mam ZETORA 12245 i jestem z niego zadowolony
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » TEN KTO MA ZETORA NIECH PISZE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Piszcie wszystko o zetorach:):D;) Ja mam ZETORA 12245 i jestem z niego zadowolony
Tu jest forum o Fortschrittach.
Na temat Zetorów to jest nawet zakaz myśleć i w sumie dobrze, bo Foszaj jest fajniejszy
Dario z adminem rozmawiałem i pozwolił ja wiem ze FORTSCHRITT jest lepszy od ZETORA
Napisałem, że jest fajniejszy.
Zetor może być lepszy od Forszaja w konkretnych zastosowaniach. W sumie masz 2 typy Fortschritta, w zasadzie to ten sam typ, a Zetor produkuje dosyć szeroką gamę modeli
Zetora nie mam to nie powinienem tutaj nawet pisać
A nie, mam składaka, przednia oś i silnik z 60-tki, a tył z Zetora zabytkowego. Połączenie nie najlepsze.
tak szczerze to fortschritt jest dla mnie lepszy od zetora
Ja mam Zetora 5211 i jestem nie zadowolony jak trzeba kupować częsci zamienne.Dobrze że kupuje je żadko
Piotrek157 zetory to złomy jakby twój zetorek dostał w dupe co fortschritt to by nie było co remontować a jak chcesz pogadać z kimś o nich to masz AgroFoto i tam serdecznie zapraszam.
tomek miałeś zetora?
Nigdy bym tego złomu nie kupił mój sąsiad ma i mu współczuje.Trochę zajmuję się naprawami i 90% to błędy ludzkie bo ludzie to idjoci myślą że jak umią pisać i czytać to mogą naprawać ciągniki
ja mam zetora i nie żałuje mamy go od sierpnia ur. i nic si e przy nim nie dzieje dodam że jest z roku1977 i nie wiem czego współczuć właścicelom zetora
Po prostu nie ma lepszego od FORTSCHRITT-a naszego!!!
Tomek masz race trzeba mieć głowe do naprawiania a samo czytanie nic nie daje
Fortschritt Zetorka to by rozniusł w mak, niema mu równych w mocy do 120 Km !!!
Miałem ZTS-a 16245 i niedawał rady w błocie. Niema to jak 323 . A i komfort jak dlamnie lepszy. A i mniej pali ;D
mam zamia sprzedac zetora a kupić jeszcze jednego forszaja
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » TEN KTO MA ZETORA NIECH PISZE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo