Odp: GG FORUMOWE
Pewnie kupił zbiornik do paliwa z wojska a ten okazał się pełny co by w środku ruda go nie brała
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 335 336 337 338 339 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pewnie kupił zbiornik do paliwa z wojska a ten okazał się pełny co by w środku ruda go nie brała
Na świetlicy wiejskiej stoi motopompa taka polska z silnikiem syreny. Ma tam stać nie działać tylko że śmierdzi. Mieszanka spuszczona nie odpalana z 10 lat i dalej śmiedzi paliwem. Czym to umyć wpłukać by przestało?
dokopał się do zapasów armii czerwonej
to jeszcze z beczki z napisem Feuergeferlich Wehrmacht
a tak na serio to mam beczkę wermachtu którą Adolf rozdawał rolnikom na terenach włączonych do Rzeszy, teoretycznie na pierwszy raz, aby napedzić młocarnię- na następny rok miało być z zaoszczędzonych pieniędzy. Czyżby dotowanie rolnictwa
heheheh odkryłem kanister starego diesla, ma dziwny zapach, wygląda bardzo podejrzanie.
Z zapasów jeszcze po dziadku, kanister pordzewiały, tłuste paliwsko w środku. chyba odpuszcze i pójdzie na podpałkę.
W Szprotawie Ruscy jak wracali do sajuza to spuścili zapasy paliwa z lotniska w glebę, ludzie szli do lasu, kopali dołek i wybierali paliwo.
a dziś to nawet betonu po lotnisku w Szprotawie niema . ale WIECHLICKI pałac pięknie im wyszedł
Nie lubię A wręcz nie nawidze muzyki disco polo ale czy widział kto bym zrobił komukolwiek uwagę na linki do tejże muzyki?
Mamy wolny .......jeszcze Internet więc tomcio paluch odczyt się!!!
ja nie lubię wręcz nienawidzę takich lewaków jak ty i życzę ci żebyś z.......
Tomek napisałeś 5009 postów z tego 5000 to same głupoty i obelgi , chłopie ogarnij się bo żygać mi się chce jak czytam Twoje posty.
Idą święta ale widzę że miło i rodzinnie to nie będzie.
http://www.telemagazyn.pl/film/kevin-sam-w-domu-119415/
Tomek napisałeś 5009 postów z tego 5000 to same głupoty i obelgi , chłopie ogarnij się bo żygać mi się chce jak czytam Twoje posty.
do ciebie nic nie mam więc po co wp..... się między wódkę a zakąskę
Przyszedłem dopiero od sypania całej wsi żużlem, żeby jutro samochody po burak miały jak jechać. Ręce opadają, bo nie tylko ja z ojcem mamy pryzmy, i to zwalanie odpowiedzialności już mnie dobija...
pawelg napisał/a:Tomek napisałeś 5009 postów z tego 5000 to same głupoty i obelgi , chłopie ogarnij się bo żygać mi się chce jak czytam Twoje posty.
do ciebie nic nie mam więc po co wp..... się między wódkę a zakąskę
koseś napisał/a:Nie lubię A wręcz nie nawidze muzyki disco polo ale czy widział kto bym zrobił komukolwiek uwagę na linki do tejże muzyki?
Mamy wolny .......jeszcze Internet więc tomcio paluch odczyt się!!!ja nie lubię wręcz nienawidzę takich lewaków jak ty i życzę ci żebyś z.......
Ależ Ty jesteś prymitywny. Udowodniłeś że jesteś rasową szują i kanalią. Pewnie nie masz żadnych przyjaciół.
Szerifie co dalej?
tomek1974 po co to było?
Jadą świry jadą a wariatki do klatki!
Z innej beczki. Jest jakaś aplikacja naszego forum na telefon? Czy trzeba logować się jak w kompie przez wyszukiwarkę?
ile kosztuje ogłoszenie kombajnu na olx i ile dni jest aktywne?
14,99 zł 30 dni
ok sms da sie zapłacic?
już przycinają na wszystkim, gratka jest jeszcze darmowa.
Każdy chce wejść na rynek i to było oczywiste, ze tak się stanie. Allegro też tak zaczynało.
sprzedajemy pl tez, ale jadnak olx ma wieksza liczbe odbiorców
ok sms da sie zapłacic?
smsem chyba 30 zł
ja za przyczepe leśną wstawiłęm 25zł i odświerzam ciagle bez wpłaty zobacze jak długo już ciagne tak ponad miesiac tylko na samochód mam na miecha
aa i płace przez kontobankowe nie robiłęm nigdy przelewu sms
Strony Poprzednia 1 … 335 336 337 338 339 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo