6,721

Odp: GG FORUMOWE

Pewnie kupił zbiornik do paliwa z wojska a ten okazał się pełny co by w środku ruda go nie brała

E 516 na części
Telefon 695 076 269

6,722

Na świetlicy wiejskiej stoi motopompa taka polska z silnikiem syreny. Ma tam stać nie działać tylko że śmierdzi. Mieszanka spuszczona nie odpalana z 10 lat i dalej śmiedzi paliwem. Czym to umyć wpłukać by przestało?

6,723 Ostatnio edytowany przez Fenol (2016-12-17 20:40:14)

mpopis napisał/a:

dokopał się do zapasów armii czerwonej big_smile

to jeszcze z beczki z napisem Feuergeferlich Wehrmacht smile
a tak na serio to mam beczkę wermachtu którą Adolf rozdawał rolnikom na terenach włączonych do Rzeszy, teoretycznie na pierwszy raz, aby napedzić młocarnię- na następny rok miało być z zaoszczędzonych pieniędzy. Czyżby dotowanie rolnictwa

heheheh odkryłem kanister starego diesla, ma dziwny zapach, wygląda bardzo podejrzanie.
Z zapasów jeszcze po dziadku, kanister pordzewiały, tłuste paliwsko w środku. chyba odpuszcze i pójdzie na podpałkę.

W Szprotawie Ruscy jak wracali do sajuza to spuścili zapasy paliwa z lotniska w glebę, ludzie szli do lasu, kopali dołek i wybierali paliwo.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

6,724

a dziś to nawet betonu po lotnisku w Szprotawie   niema .  ale WIECHLICKI pałac pięknie im wyszedł

Leszek   dla kolegów'

6,725

koseś napisał/a:

Nie lubię A wręcz nie nawidze muzyki disco polo ale czy widział kto bym zrobił komukolwiek uwagę na linki do tejże muzyki?
Mamy wolny .......jeszcze Internet więc tomcio paluch odczyt się!!!

ja nie lubię wręcz nienawidzę takich lewaków jak ty i życzę ci żebyś z.......

6,726

Tomek napisałeś 5009 postów z tego 5000 to same głupoty i obelgi , chłopie ogarnij się bo żygać mi się chce jak czytam Twoje posty.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

6,727

Idą święta ale widzę że miło i rodzinnie to nie będzie.

6,728

http://www.telemagazyn.pl/film/kevin-sam-w-domu-119415/

6,729

pawelg napisał/a:

Tomek napisałeś 5009 postów z tego 5000 to same głupoty i obelgi , chłopie ogarnij się bo żygać mi się chce jak czytam Twoje posty.

do ciebie nic nie mam więc po co wp..... się między wódkę a zakąskę

6,730

Przyszedłem dopiero od sypania całej wsi żużlem, żeby jutro samochody po burak miały jak jechać. Ręce opadają, bo nie tylko ja z ojcem mamy pryzmy, i to zwalanie odpowiedzialności już mnie dobija...

6,731 Ostatnio edytowany przez Fenol (2016-12-18 13:53:14)

tomek1974 napisał/a:
pawelg napisał/a:

do ciebie nic nie mam więc po co wp..... się między wódkę a zakąskę

tomek1974 napisał/a:
koseś napisał/a:

Nie lubię A wręcz nie nawidze muzyki disco polo ale czy widział kto bym zrobił komukolwiek uwagę na linki do tejże muzyki?
Mamy wolny .......jeszcze Internet więc tomcio paluch odczyt się!!!

ja nie lubię wręcz nienawidzę takich lewaków jak ty i życzę ci żebyś z.......

Ależ Ty jesteś prymitywny. Udowodniłeś że jesteś rasową szują i kanalią. Pewnie nie masz żadnych przyjaciół.

Szerifie co dalej?

tomek1974 po co to było?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”

6,732 Ostatnio edytowany przez Stachu (2016-12-19 16:38:57)

Jadą świry jadą a wariatki do klatki!
Z innej beczki. Jest jakaś aplikacja naszego forum na telefon? Czy trzeba logować się jak w kompie przez wyszukiwarkę?

6,733

ile kosztuje ogłoszenie kombajnu na olx i ile dni jest aktywne?

Rolnik z powołania:-)

6,734

14,99  zł 30 dni

mdw

6,735

ok sms da sie zapłacic?

6,736

już przycinają na wszystkim, gratka jest jeszcze darmowa.

6,737

Każdy chce wejść na rynek i to było oczywiste, ze tak się stanie. Allegro też tak zaczynało.

6,738

sprzedajemy pl tez, ale jadnak olx ma wieksza liczbe odbiorców

6,739

Pajej napisał/a:

ok sms da sie zapłacic?

smsem chyba 30 zł

mdw

6,740 Ostatnio edytowany przez tomek 323 (2016-12-19 21:29:22)

ja za przyczepe leśną wstawiłęm 25zł i odświerzam ciagle bez wpłaty zobacze jak długo już ciagne tak ponad miesiac tylko na samochód mam na miecha
aa i płace przez kontobankowe nie robiłęm nigdy przelewu sms

Nie ma to jak FORTSCHRITT