1

Temat: tur do ursusa 3512

używany tanio kupię.

Kiedy brak jakichkolwiek argumentów, najlepiej siłą narzucać swoje przekonania, a kiedy brak jakichkolwiek przekonań, pozostaje już tylko siła.

2

Odp: tur do ursusa 3512

Ja tez chętnie bym kupił ale nowego.... Właśnie jak sie sprawuje tur na mf255?  Ma ktoś?

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

3

znajomy ma w takim tura piękna sprawa osobna hydraulika na pompie z tyłu z zbiornikiem dołożył wspomaganie do niego i lalka baloty pięknie podnosi będziesz chciał podjade do niego i porobie fotki

Nie ma to jak FORTSCHRITT

4

10 lat męczyłem się mf-em 255 z turem, też był projekt zrobienia wspomagania i oddzielnej pompy do tura, znajomy mi to wyperswadował, no i poszedł na kurpie.

5

tur jak tur, ale wspomaganie powinno być.

Kiedy brak jakichkolwiek argumentów, najlepiej siłą narzucać swoje przekonania, a kiedy brak jakichkolwiek przekonań, pozostaje już tylko siła.

6

podjade w wolnej chwili do znajomego wioske obok i jak pozowli to porobie fotki jak to działa

7

androl napisał/a:

10 lat męczyłem się mf-em 255 z turem, też był projekt zrobienia wspomagania i oddzielnej pompy do tura, znajomy mi to wyperswadował, no i poszedł na kurpie.

Podejrzewam, że z Kosesiem powinniście być zaawansowanymi bojownikami na Joemonster i na Demotywatorach, bo jak uzbierałem materiał na ładowarkę, to Koseś kupił JCB. a teraz Ty mnie dobijasz informacją. że zakładanie ładowacza czołowego na traktor to nieporozumienie.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

8

Monstery to jest to ! wink Wszystko zależy do jakich zadań. Małe ciągniki z turami jak się jest młodym, silnym i cierpliwym jakiś czas zdają egzamin, tak było w moim przypadku.

9

Może jeszcze inaczej.  Zależy do czego kiszonka już na pewno odpada  bo podzespoły nie wytrzymają mowa jest o Przodku, udźwigu itp

10

Tur na ciągniku to wspaniały wynalazek ułatwiający prace w gospodarstwie do puki ,........nie kupisz  ładowarki  teleskopowej .
Przepraszam że zaśmiecam wątek ale nawet nie wiecie jak wielką mam chęć zrobić monstera , tylko brak w okolicy terenu aby było można nim poszaleć ..

11

ja jestem w trakcie robienia buggy 126 już na zime to wątpie czy wyjade nim ale na wiosne będzie czym poszaleć

12

koseś napisał/a:

Tur na ciągniku to wspaniały wynalazek ułatwiający prace w gospodarstwie do puki ,........nie kupisz  ładowarki  teleskopowej .
Przepraszam że zaśmiecam wątek ale nawet nie wiecie jak wielką mam chęć zrobić monstera , tylko brak w okolicy terenu aby było można nim poszaleć ..

Dokładnie, ładowarka teleskopowa a dokładnie jej zwinność i wszechstronność big_smile