Temat: tur do ursusa 3512
używany tanio kupię.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » tur do ursusa 3512
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
używany tanio kupię.
Ja tez chętnie bym kupił ale nowego.... Właśnie jak sie sprawuje tur na mf255? Ma ktoś?
znajomy ma w takim tura piękna sprawa osobna hydraulika na pompie z tyłu z zbiornikiem dołożył wspomaganie do niego i lalka baloty pięknie podnosi będziesz chciał podjade do niego i porobie fotki
10 lat męczyłem się mf-em 255 z turem, też był projekt zrobienia wspomagania i oddzielnej pompy do tura, znajomy mi to wyperswadował, no i poszedł na kurpie.
tur jak tur, ale wspomaganie powinno być.
podjade w wolnej chwili do znajomego wioske obok i jak pozowli to porobie fotki jak to działa
10 lat męczyłem się mf-em 255 z turem, też był projekt zrobienia wspomagania i oddzielnej pompy do tura, znajomy mi to wyperswadował, no i poszedł na kurpie.
Podejrzewam, że z Kosesiem powinniście być zaawansowanymi bojownikami na Joemonster i na Demotywatorach, bo jak uzbierałem materiał na ładowarkę, to Koseś kupił JCB. a teraz Ty mnie dobijasz informacją. że zakładanie ładowacza czołowego na traktor to nieporozumienie.
Monstery to jest to ! Wszystko zależy do jakich zadań. Małe ciągniki z turami jak się jest młodym, silnym i cierpliwym jakiś czas zdają egzamin, tak było w moim przypadku.
Może jeszcze inaczej. Zależy do czego kiszonka już na pewno odpada bo podzespoły nie wytrzymają mowa jest o Przodku, udźwigu itp
Tur na ciągniku to wspaniały wynalazek ułatwiający prace w gospodarstwie do puki ,........nie kupisz ładowarki teleskopowej .
Przepraszam że zaśmiecam wątek ale nawet nie wiecie jak wielką mam chęć zrobić monstera , tylko brak w okolicy terenu aby było można nim poszaleć ..
ja jestem w trakcie robienia buggy 126 już na zime to wątpie czy wyjade nim ale na wiosne będzie czym poszaleć
Tur na ciągniku to wspaniały wynalazek ułatwiający prace w gospodarstwie do puki ,........nie kupisz ładowarki teleskopowej .
Przepraszam że zaśmiecam wątek ale nawet nie wiecie jak wielką mam chęć zrobić monstera , tylko brak w okolicy terenu aby było można nim poszaleć ..
Dokładnie, ładowarka teleskopowa a dokładnie jej zwinność i wszechstronność
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » tur do ursusa 3512
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo