Odp: Kupno Ciągnika... Tylko Jaki ?
Ja dziś pożegnałem mojego wiernego druha Ursusa 914. Poszedł w inne ręce. I za niego będzie prawdopodobnie nowy Zetor. Tylko zastanawiam się nad Proximą Power a Foreterrą HSX.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Kupno Ciągnika... Tylko Jaki ?
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja dziś pożegnałem mojego wiernego druha Ursusa 914. Poszedł w inne ręce. I za niego będzie prawdopodobnie nowy Zetor. Tylko zastanawiam się nad Proximą Power a Foreterrą HSX.
Mnie też tylko ten wał zastanawia.ale z drugiej strony dobrze wiedzieć co było robione bo u handlarza"Niemiec płakał jak sprzedawał"
Góra Silnika oryginał nie ruszana.tylko ten wał dany był do szlifu(100%) ale podobno nie trzeba było go robić.
Moze Francuz nie wymienial oleju i panewka złapała albo miał robotę na wolnych obrotach i smarowanie kiepskie było?
Na początku pisałem że to w miarę pewny ciągnik bo znam jego historię od zjazdu z naczepy.koles wzioł go dla siebie ale ma on kilkanaście ciężarówek,troche ziemi i usługi i tylko handluje tym czym zainteresuje się klient z jego parku a on bierze sobie coś kolejnego.
I za niego będzie prawdopodobnie nowy Zetor. Tylko zastanawiam się nad Proximą Power a Foreterrą HSX.
do jakiej roboty ? do jakich maszyn ?
coliber po zdjęciach to jest ponad 90rok 1056 tez możliwe że malowany świeżo to pewne a resztę to zobaczysz na miejscu a co jest wart tylko w robocie ....
https://www.olx.pl/oferta/john-deere-69 … jfaFD.html
jak by ktoś był zainteresowany to dzwońcie ciagnik kolegi
kurcze tuza mu ukradli
Pewnie zostaje w domu...
nie ma tuza i nie miał podczas zakupu nikt go w domu nie zostawił no chyba zę poiprzedni włascicel w domu ale teraz on nie miał
coliber po zdjęciach to jest ponad 90rok 1056 tez możliwe że malowany świeżo to pewne a resztę to zobaczysz na miejscu a co jest wart tylko w robocie ....
Malowany był.felgi, maska i błotniki.jak pójdzie dobrze to do końca tygodnia go obejrze.
Wojtas jak myslisz o nim? Myślę ze będzie lepszy niż 1012 ? Taki do kosiarki belarki z rotorem myślę Ze będzie gut. https://www.olx.pl/oferta/case-internat … ilmd1.html
bez przodka to porazka
Popieram, przodek musi być
Do prac zielonkarskich? Po co?
uuuu ja optuje za przodkiem, to jak życie z viargą i bez.
Odpuść sobie bez przedniego napędu. Będzie ciut mokro na łące i nie zdążysz wydrzeć prasy . Jak chcesz bez przodu to na forum kolega dx 110 za mądre pieniądze sprzedaje. Koło 14 k PLN
szukaj z przodkiem to model z 95km silnikiem mało pali wg patrz jak teraz odpala czy się męczy czy od kopa ... z tego co wiem te pompy drogie w naprawie
wałek na wajchę prosty i fajna sprawa z 40 skrzynią jak trafisz
Miałem dziś oglądać mojego zarezerwowanego casa a facet wczoraj go sprzedał.poszukiwania wciąż aktualne.
Ktoś coś wie na temat farmtraków heritage? Myślę na dofinansowaniem na kupno prasy + takiego 6060 lub 6075 z turem.
A prasa w końcu jaka? Farmtrac to taki zastępca byłby c360... Prosta skrzynia i wgl bez bajerów. Pewnie 100 tyś by wyszło z turem za 6060?
Zobaczymy na wiosnę. Jak dobrze sprzedam byki to myśle albo nad nowym ursusem albo metalfachem z rotorem i nożami ewentualnie pasowy metalfach ale to zależy jaki kredyt dostanę. Jak nie wypali z kredytem to coś używanego jak najtaniej aby sezon dwa wytrzymać. A co do farmtraca to za 60 są na allegro bez kabiny. Z kabiną i turem myślę ze w 80 się zmieści. A w tych pieniądzach nie ma konkurencji żadnej chyba że chińczyki.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Kupno Ciągnika... Tylko Jaki ?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo