161

Odp: ZAGROŻENIA

Odtajnić teczki chciał Korwin i nawet jest autorem ustawy lustracyjnej, która została przeglosowana w sejmie ale nigdy jej założeń nie wypelniono. Macierewicz się wtedy bał.  Jakby wtedy wszystko ujawniono to wsi nie miało by na kogokolwiek haka. 

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Uchwała_lustracyjna

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

162

gdyby wtedy było wszytko odtajnione to by teraz nie było tej szopki

163

Max jest dobry. https://m.youtube.com/watch?v=sss75d-Aa24

164

https://www.youtube.com/watch?v=QSLg_tfDJ_4
https://www.youtube.com/watch?v=vym69VVFYeU
Schneidera w końcu uciszyli, tzn sam sobie okręcił szyję przewodem do cewnikowania i się udusił.

165

Czyżby polak był zamachowcem w Berlinie.

166

Pewnie na święta miał zostać bo ładunku powrotnego nie było i się wku......... wink

167

no niestety to nie żart pewno chłopa ubili  ,   na wp. piszą o tym,   i ulituj się nad arabami.

Leszek   dla kolegów'

168

Rejestracja ZGR na naczepie co to za miasto.

169

Gryfino Zachodniopomorskie

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

170

koseś napisał/a:

Pewnie na święta miał zostać bo ładunku powrotnego nie było i się wku......... wink

Sam jestem kierowcą i powiem ci ,że twój żart powinieneś zostawić dla siebie i swojej rodziny. Pomyśl sobie co jego żona przeżywa jak nie ma z nim kontaktu od 16.

"Żadna dziedzina nauki, nawet medycyna, nie ma tak dużego wpływu na zdrowie człowieka jak rolnictwo". Pier Delbert

171

Zart nie na miejscu.  Skasuj. A jak się okaże że żyje to będziemy się siać.
Puki co jest nadzieja że żyje. Bo z tego co zrozumiałem to trup w kabinie to jakiś pomagier...

172

Z Polaka chcieli zrobić pomagiera.

173 Ostatnio edytowany przez PawełS.64 (2016-12-20 21:25:35)

koseś napisał/a:

Pewnie a raczej pewne  jest,że to ty jesteś skończonym bufonem i zarozumialcem który w każdym wątku próbuje się wymądrzać i itp.I co ci dało oczernianie człowieka który życie stracił w walce z terrorystą a co może poczuć ktoś dla niego bliski czytając twojego posta,zastanów się jakie Święta Bożegonarodzenia bedzie miała jego Rodzina.
Już raz ci napisałem ,że zamiast pisać i siać zamęt na tym forum weż "widły i do gnoju":brawo::brawo::brawo:
Zaglądałeś na to forum i mimo informacji w TV nie zmieniłeś treści swoich oszczerstw:nooo:
    Wesołych świąt

174

koledzy więcej szacunku dla człowieka zginął w pracy a pracował jak my wszyscy na chleb dla rodziny

175

koseś zapewne załuje tego co napisał wiec zejdźcie z niego

Rolnik z powołania:-)

176

I tak właśnie rodzą się plotki, dzisiaj rano wchodzę do firmy a stójkowy mówi że Polak wjechał w Niemczech w ludzi, koleś siedzi tam od całą noc i ogląda TV. Z ciekawości odpaliłem neta w telefonie i wszystko się wyjaśniło. Czasem usłyszymy jakąś informacje i bezmyślnie ją powielamy uważając, że jest to sensacja.

Kiedy brak jakichkolwiek argumentów, najlepiej siłą narzucać swoje przekonania, a kiedy brak jakichkolwiek przekonań, pozostaje już tylko siła.

177

Na dzień przed zamachem w Berlinie https://www.youtube.com/watch?v=dlaps7P42YY
Za odrą nadal to samo, cały czas podkreślają ciężarówka na Polskich numerach rejestracyjnych. Po pewnym czasie nie będzie się tam mówiło kto dokonał zamachu, tylko żę ciężarówka na Polskich nr. rej. Jak o Polskich oboz.............................

178

PawełS.64 napisał/a:
koseś napisał/a:

Pewnie a raczej pewne  jest,że to ty jesteś skończonym bufonem i zarozumialcem który w każdym wątku próbuje się wymądrzać i itp.I co ci dało oczernianie człowieka który życie stracił w walce z terrorystą a co może poczuć ktoś dla niego bliski czytając twojego posta,zastanów się jakie Święta Bożegonarodzenia bedzie miała jego Rodzina.
Już raz ci napisałem ,że zamiast pisać i siać zamęt na tym forum weż "widły i do gnoju":brawo::brawo::brawo:
Zaglądałeś na to forum i mimo informacji w TV nie zmieniłeś treści swoich oszczerstw:nooo:
    Wesołych świąt

Jakie oczernianie ? to była odpowiedź na wcześniejszy wpis bez innej wiedzy  i tyle .
Zginął i to przykre ale nic na to nie poradzę . Dzień wcześniej w berlinie pałzował siostrzeniec ,dziś dojechał do domu a jego brat i ojciec jeszcze stoją i czekają na zaladunek aby wrócić do domu .Więc teraz wiecie w jakim kontekście był mój post  .
A pan panie Pawle niech już się ode mnie odczepi i sam ten swój gnój wywali bo pańskiego nie zamierzam wywalać .

179

Co się dzieje z tymi ludkami w Nidzicy dwie godziny temu strzelanina na orlenie jeden w szpitalu.

Powazniejsze jest to że rosyjski ambasador nie żyje. Putin to nie Merkel , że zostawi to bez odpowiedzi. A jak jest Trump to na pewno nie będzie mu przeszkadzał.