Odp: Jaka jutro pogoda?
Daj namiary ... bo mieszkasz w zgorzelcu czy gdzieś obok ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Daj namiary ... bo mieszkasz w zgorzelcu czy gdzieś obok ?
na chwile obecna mamy -15*
No już dziś ładnie -21*
- 18 poidła zaczynają zamarzać ....... i niech ktoś teraz trzyma na zimnym wychowie ........ zamiast wody to lód do lizania ....
No u mnie dzisiaj przed domem -23
- 18 poidła zaczynają zamarzać ....... i niech ktoś teraz trzyma na zimnym wychowie ........ zamiast wody to lód do lizania ....
nie masz podgrzewanych?
u mnie rano było -20
u mnie tylko -10, o ile "Tatowy" termometr nie kłamie...
Wczoraj -17 tata podgrzał kran w stodole i za 15min musiał znowu grzać więc ładnie ciśnie dawno tak było fajnie... Pastuch dziś dla mnie za 2 razem odpalił A na kolektorach z rana pokazywało -26*
Ja w jednej części stajni to wiadrami kilka sztuk poje. Niestety warunki mam jakie mam.
-24 z rana człowiek wie, że żyje
koseś napisał/a:- 18 poidła zaczynają zamarzać ....... i niech ktoś teraz trzyma na zimnym wychowie ........ zamiast wody to lód do lizania ....
nie masz podgrzewanych?
u mnie rano było -20
No wiesz nie mam bo tylko na jedną oborę musiał bym założyć 24 sztuki ..... a gdzie jeszcze podgrzewanie rur .... to koszty jak cholera .
szamocin już -10...od dawna tak tu nie było...chyba łyżwy wyciągnę...
Koseś jak sobie radzisz z poidłami?
Palnikiem .....
Wczoraj -17 tata podgrzał kran w stodole i za 15min musiał znowu grzać więc ładnie ciśnie dawno tak było fajnie... Pastuch dziś dla mnie za 2 razem odpalił A na kolektorach z rana pokazywało -26*
ja w "strategicznym" miejscu gdzie zawsze woda zamarza w rurach żarówkę mam zapalona nad tym miejscem cała dobę...może u was nad tym kranem tez by pomogło
u mnie 5cm białego puchu i -10* na Tatowym termometrze, odpalam raptora, ciepło się ubieram i zaczynam "białe szaleństwo", oficjalnie co by się Pancie czyt "Baby" w domu nie darły, że znowu cały dzień na quadzie spędze jadę niby stan ozimin sprawdzić
Pojemność, rok produkcji raptora.
Pojemność, rok produkcji raptora.
2011, 700cm robi robotę... jeżdziłem porzez dwa tygodnie R1, on ma 1000cm, to już jest masakra
Fajnie maszyny, ja mam do dyspozycji dwa raptory 660 i Ktm 450 .choć ostatnio częściej je naprawiam bo jeździć nie mam czasu....
-15 od rana ... w domu poczułem że dociąga i do pieca musiałem skoczyc na poprawkę nastawy
Fajnie maszyny, ja mam do dyspozycji dwa raptory 660 i Ktm 450 .choć ostatnio częściej je naprawiam bo jeździć nie mam czasu....
jak to powiedziała moja Pancia... "mężczyźni są jak chłopcy, nigdy nie dorosna, tylko zabawki wymieniaja na coraz droższe"
ja też "dla syna" jak tylko nowa konsola PS weszła kupiłem
zimno, zmarzłem jak diabli,,,ale dokonałem zakupu kolejnej przyczepy do zwożenia bel zrobionej z samozbierającej, jednoosiowej na wysokich kołach, dałem 1750zł, wystarczy pomalować i jakąs nogę na śrubę z przodu założyć w straym mtz był dolny zaczep na podnośniku i grało... w tym 952 już jest sztywna belka
fotki jak wrzucacie?
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo