Piotrfire napisał/a:Admin się zastanawia czy w ogóle w obecnych czasach dopuszczać na forum politykę.
tożto ograniczanie swobód obywatelskich uwarunkowanych konstytucją by było Panie Admin... )))))))))
zaraz mi sie przypomniało zajście jak na przeszukanie za fantami pojechaliśmy, to było z 6-10 lat temu na wieś pod Kaliszem, Pani Domu najpierw stwierdziła, że "rewizja" (stara nazwa przeszukania - ja to nazywam kipiszem) narusza jej swobody uwarunkowane konstytucją, a później z uwagi na to, że nie byliśmy umundurowani(no dziwne żeby operacyjni w mundurach chodzili) mimo to, że jej legitymacje wszyscy okazaliśmy, powiedziała, że jesteśmy "mało wiarygodajni" (niewiarygodni), położyła się w poprzek na wejściu do posesji i lamentowała, aż się cała wieś zbiegła my panią "za pióra" i do radiowozu...tam czekała az skończymy...notabene 10 samochodów skradzionych z terenu UE tam znaleźliśmy..,
synek "gagnguś" przez małe g, sobie na wsi zbitej dechami(nie mam nic do ludzi z takich osad, sam długo mieszkałem pod Kaliszem na wsi gdzie 10 domów jest i było tam cudnie) u mamuni sobie magazyn trefnego towaru zrobił...