Odp: Pług
Odkładnie nie orzą a to jest zwykła 4 zaufaj mi:)
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Pług
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 83 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Odkładnie nie orzą a to jest zwykła 4 zaufaj mi:)
ehmmm. a JAk byście zobaczyli film jak ten plug zarzuci kola i bedzie 2m ? To byscie sie nawrocili na dobra droge niewierni ?
a Tak przy okazji a ten 5 bylby dobry ?
jak pokarzesz na filmie to padnę i będę szczekał a ta 5 to bardziej niż ta 4 i wygląd ma
ale ten 5 to 1300zł ale ze 200 trzeba by bylo włozyc. i na jednej podkladce pod skibe gdzie sie te 3 sruby przykreca od dolu te 2 przednie byly normalnie ten metal wyrwany.. bo mowil ze zaczepil o slopek graniczny... wiec jeszcze spawania troche by bylo..
i na jednej podkladce pod skibe gdzie sie te 3 sruby przykreca od dolu te 2 przednie byly normalnie ten metal wyrwany.. bo mowil ze zaczepil o slopek graniczny... wiec jeszcze spawania troche by bylo..
ja nie wiem o co ci chodzi:stu: a przy forszaju i grudziądzu to spawanie będzie na okrągło
a jak zmierzylismy rozstaw (Mzt nowy) to ma 2m i chcial go podpinac zebym zobaczyl jak orze i w ogóle... ale wierze na slowo jak chcial to zrobic z wlasnej woli czyli orka z tego pługa to 2m nic nie ma do wymiany wiec tylko podpinac i w pole
Chyba zapomniałeś że jedno koło idzie w bruździe i do szerokości orki raczej się nie liczy :stu:
Moze na waszych ziemiach to bez spawania sie nie obejdzie. Ale Jak tyle lat bylo orane jeszcze ani razu nic mi sie nie urwalo a kamieni nie ma. Wiec niesadze zeby bylo jakies spawanie przy grudziadzu i forszaju. Wiec daltego chce sobie kupic zwykly plug bez zadnych zabezpieczen bo nie sa mi potrzebne. Chce tylko zeby plug byl sprawdzony i zeby w ogóle oral. a ile to juz w sumie nie wazne. ale pasowalo by jak najwiecej.
A tak przy okazji juz ta 5 byla ladowana na lublina ale sie nie zmiescila bo wystawala ok 1m za pake. wiec jej nie kupilem ale moze jak sobie jaka lawete zorganizuje to podjade po niego. i przy okazji kupie ten agregat. I nie bede sie juz bawil w szukanie
i na jednej podkladce pod skibe gdzie sie te 3 sruby przykreca od dolu te 2 przednie byly normalnie ten metal wyrwany.. bo mowil ze zaczepil o slopek graniczny... wiec jeszcze spawania troche by bylo..
ja nie wiem o co ci chodzi:stu: a przy forszaju i grudziądzu to spawanie będzie na okrągło
Chodzi mi o ten trojkat co sie przykreca sruby do ramy od skiby. ten dolny
śruba przechodzi przez całą ramę a na dole są nakrętki. Ja 5 grudziądza wizłem na przyczepce 160cm i dałem radę
I wlasnie tam gdzie sa nakretki od strony ciagnika byl wyrwany ten metal. ale bylo juz naprawione tylko ze niepospawane..
Ale oni sie bali bo ten lublin tez taki ze jak sie napakuje na tyl to przod do gory.... a jeszcze byl z plandeka.. przyczepka to co innego
miras ten plug to do spieniezenia czy to twoj i jaki to jest phx czy b-201 bo nie wiem dokladnie czym sie ruznia
B-201
a czym sie dokladnie roznia i czy jesli podepne phx to obciazenie jest porownywalne z 201 ktory jest duzo tanszy
poczytaj ten wątek jest napisane
miras ten plug to do spieniezenia czy to twoj i jaki to jest phx czy b-201 bo nie wiem dokladnie czym sie ruznia
To mój pług ale jak dobrze zaplacisz to ci mogę nawet sąsiada sprzedac .
A co powiecie na to
http://www.allegro.pl/item157041179_plu … html#photo
Nie wie ktoś czy te pługi mają regulowaną szerokość orki ???
dobrze to znaczy ile bo moze sie dogadamy
A co powiecie na to
http://www.allegro.pl/item157041179_plu … html#photo
Nie wie ktoś czy te pługi mają regulowaną szerokość orki ???
Tak ma regulację choć na zdjęciu nie bardzo to widać , no i ta cena:(
jakie on ma zbezpieczenia i czy forszaj targnie taki z tego co ja wiem to przy obrotowym zapotrzebowanie mocy to 25km na korpus czyli forszaj pasuje ale ani kucyka zapasu
a co z tym http://www.allegro.pl/item155113989_for … ibowy.html
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 83 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Pług
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo