Odp: Jaka jutro pogoda?
Daleko trochę to spotkanie ... ale chętnie bym się kiedyś wybrał na bajerke z ekipą forum; )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Daleko trochę to spotkanie ... ale chętnie bym się kiedyś wybrał na bajerke z ekipą forum; )
tomek 323 nie wiedziałem, dla mnie to nie jest problem, że ktoś nie pije... podziwiam
tu nie ma co podziwiać mam 21 lat niedługo 22 i tak trenuje swoja silną wole i postanowienia jakie mam
No to może być nie wesoło.
Na środę nawet -18 a śnieg jest tylko w zagłębieniach terenu....
Do tego jeszcze ma być wiatr nie huraganowy ale....
Może być, bo 40 km ode mnie na zachód śniegu mniej niż w mojej okolicy i gdzie zboże bez okrywy śnieżnej wygląda na wymrożone, w tej chwili już brązowe.
U mnie jest ok 8cm śniegu mocno zmrożonego na polach ale już po drugiej stronie Elbląga nie ma nic. Nie życzę tego nikomu, ale może być powtórka z ubiegłego roku.
U nas jak zwykle 0 śniegu, co zrobić taki fach pod chmurką
Może być, bo 40 km ode mnie na zachód śniegu mniej niż w mojej okolicy i gdzie zboże bez okrywy śnieżnej wygląda na wymrożone, w tej chwili już brązowe.
U mnie wszystko brązowe
byłem po opryskiwacz to gość mówił, że był gdzeiś na zachodzie, to pszenice słabe. Rozmawiał z człowiekiem, to obserwują pola i z dnia na dzień coraz mniej widać, że było zboże na polu, takie wysmalone. U mnie na razie dobrze, śniegu jeszcze trochę jest, a teraz pada marznący deszcz.
androl napisał/a:Może być, bo 40 km ode mnie na zachód śniegu mniej niż w mojej okolicy i gdzie zboże bez okrywy śnieżnej wygląda na wymrożone, w tej chwili już brązowe.
U mnie wszystko brązowe
Też miałeś w te mrozy mało śniegu ? Ty z kolei mieszkasz 20 parę km na wschód od mnie. U mnie tylko liście rzepaku wystające ponad śnieg ścięte mrozem. Byłem przed chwilą z łopatką na zbożu tak z 8 cm zmrożonego śniegu. Zboże po odkopaniu tego śniegu pod spodem zielone, ziemia zmarznięta powinno być dobrze, chyba.
Byłem na tym polu z łopatką i aparatem. Żeby udowodnić US że te 7 ar zakupione po zmarłym sąsiedzie to nie las według nich wart 3900 zł. Raptem chodzi o 48 zł, po co i to płacić skoro byłoby to naciągnięcie mnie przez US. Sąsiadowi latem uznali a tam chodziło 1 ha podobnego niby lasu. Notariuszka niby pobrała za mały podatek od tych lasów.
To u Ciebie i tak sporo śniegu jest. Będę miał chwilę to zrobię foto jutro
u mnie śniegu nie ma i błota nie brakuje
Zaczęło popołudniem i teraz koło 7cm nowego śniegu. Miałem wozić dalej ziarno, ale niech pada.
Pszenica i jęczmiona raczej do przesiania .. wszystko żółte do cna brak śniegu tylko deszcz i mróz ścina wszystko ... wrrrrrrr
u mnie jak na razie jeszcze sniegu jest, a jak rzepaki?
a u mnie własnie zaczyna dopadywac śnieg a dzisiaj mroźnie zimno było
co tam panie w pogodzie ??? u nas przymrozek , słonecznie a teraz śnieg z deszczem. słabo , na dodatek boli ząb .. i do wyrwania !!! na razie antybiotyk ale bez rokowania pozytywnego ! tak o nie dbałem ale przyszedł wiek i paradontoza mnie dopadła 2 ząb w przeciągu 2 miesiecy . to drugi do wyrwania w dorosłym życiu .. jak żyć ? kolega młodszy o 3 lat nie ma żadnych swoich ale wstawił całą paszczę implantów za jedyne 38000 zł , i przeżył . ale po scianach chodził jak się goiło . to mnie pewno też niechybnie czeka.
co tam w pogodzie ? a śniegu po kolana no może po kolana nie ale raptem 2 kilometry dalej jak mieszkam jest po kostki śniegu. Wczoraj z dzieciakami byłem na sankach. Wystarczy że jest trochę wyżej i biało.
ale przyszedł wiek i paradontoza mnie dopadła 2 ząb w przeciągu 2 miesiecy
Ha ja w ciągu miesiąca musiałem wyrwać 12
W maju ma byc juz tak cieplo ze bedzie mozna chodzic w samych klapkach po sniegu.
Dobre!
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo