Odp: Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Ceny z wczoraj
Pszenica kons 670
Pszenica bez wymagań tylko wilgotność pon 14,5 650zł
Świnie 4,5 zł
Byki HF 7,30
Jałówka mieszaniec z Limousine 7zł
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Strony Poprzednia 1 … 107 108 109 110 111 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ceny z wczoraj
Pszenica kons 670
Pszenica bez wymagań tylko wilgotność pon 14,5 650zł
Świnie 4,5 zł
Byki HF 7,30
Jałówka mieszaniec z Limousine 7zł
Marek ceny netto?
U mnie jęczmień do 600 netto a pszenica 630-640 netto, ale skupy stoją bo zeszłotygodniowa sraczka się skończyła i ludzie o dziwo nie wożą. Fakt, że zima wróciła i nie każdy mógł wyjechać... Ja na razie jeszcze czekam.
MAREKPE gdzie tak płacą za pszenicę i czy to cena netto??
Kabany odjechały 1 h temu po 4,9+vat. Ceny u nas od 4,5 do 4,9 obecnie skupujący trochę narzekają na słaby zbyt.
Dzis u Kapki w tarnogrodzie dostałem maxa tj 650 netto miałem na 2 przyczepach 26,5t
rozmawiałem z szarymi pracownikami to mówili ze w magazynach już jest mało miejsca i od duzych firm nie biora. widac z ukrainy juz nasypali.
Ceny brutto, wszystkie podałem.
Dzis u Kapki w tarnogrodzie dostałem maxa tj 650 netto miałem na 2 przyczepach 26,5t
rozmawiałem z szarymi pracownikami to mówili ze w magazynach już jest mało miejsca i od duzych firm nie biora. widac z ukrainy juz nasypali.
Czyli z pogadanego myślisz że już nie pójdzie nic w górę?
dziś odjechało 120 ton 13% białka po 670 netto , na germanię.
stabilnie http://www.golpasz.pl/pl/skup_zboz/
dziś odjechało 120 ton 13% białka po 670 netto , na germanię.
a jak z gestoscia u ciebie?
przechodzi bez problemów ,
Pajej napisał/a:Dzis u Kapki w tarnogrodzie dostałem maxa tj 650 netto miałem na 2 przyczepach 26,5t
Czyli z pogadanego myślisz że już nie pójdzie nic w górę?
Nie mam pojęcia, przemiał kapka ma konkretny wiec nic nie wiadomo. Ja wywiozłem, jeszcze jutro jeden kurs i spokuj. jak się zacznie praca w polu, to już nie bede musiał myslec ze pszenica w silosie
Kolega fenol Linki nie działają
byki LM 8 zł netto przy wadze ok 700 kg. A dziś przyjedzie rozpłodnik ale niestety trzeba dać 10 zł za kg
https://www.ewgt.com.pl/index.php?optio … Itemid=312
Coś śmierdzi wzrostami na rynku, bo Agromat buduje u mnie za miedzą kolejne silosy na 4000 ton i mają do końca lipca być uruchomione. Magazyn na 12 000 był za mały.
Właśnie w jakiej cenie jest w waszych okolicach złom? Gruby i blacha
Gruby sprzedałem po 70 gr/kg o blachę nie zapytałem.
70 gruby/60 śmieci
a jaką definicje ma gruby złom? zasieje kukurydze to biore sie za porządki
Strony Poprzednia 1 … 107 108 109 110 111 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo